Írnátok véleményt az étkezésemről? Szívesen fogadok tanácsokat:)
Reggeli 7-8
-gabonakása joghurt/kefírrel, magvakkal, gyümölccsel
Pl:köleskása kefírrel pár szem kesudióval, körtével
(a kását gyümölcsökkel édesítem: reszelt alma, banán,aszalt szilva)
Ebéd 12-14
-feltét(husi, tojás,grillsajt) + köret(köles, burgonya) saláta (sárgarépasali,bébispenót)
Pl: csirkecomb édesburgonyával reszelt cékla salival
Vacsi 17
-ugyanaz mint az ebéd
Nasi 19-20
-gyümölcssaláta
Pl: őszi körte szilva sali
+ Heti 5 edzés: erőnléti edzés + kardiozás
+ néha pici "csalókaja" Pl: 1 db palacsinta hétvégén a családdal. (mert úgysem tudnék örökre nem enni ilyeneket, viszont mértékletes tudok lenni, és akkor nem sóvárgoj annyira)
-próbáltam arra fókuszálni, hogy hosszú távon fent tudjam tartani ezt az étkezést. Például ehetnék nasinak este salátát, de tudom hogy számomra a gyümi sokkal kivitelezhetőbb, alacsony kalóriás és még egészséges is.
-Nem számolok kcalt, mert régen sokat számoltam, és számomra hosszú távon nem fenntartható. Inkább arra próbálok fókuszálni, hogy zöldségből, gyümiből, tápláló ételekből egyek, a fehér lisztes, cukros, feldolgozott dolgokat pedig minimalizálom(és max alkalmanként van helyük az étrendemben)
Mindenesetre nyitott vagyok a tanácsokra:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!