Hany kaloriat etehet ahoz hogy sulyt tartsak?
1/15 A kérdező kommentje:
aug. 10. 11:58
Ismerd meg azt a fogalmat, hogy mértékkel evés és ismerd meg a saját tested szükségleteit és akkor egyáltalán nem kell matekoznod.
Én sose számoltam, és tartom a súlyom.
aug. 10. 12:02
4/15 A kérdező kommentje:
csakhogy az elmult 2 napban nagyjabol 1500 kaloriat ettem es most ahogy raalltam a merlegre 55kg lettem. konrket rosszul vagyok magamtol es nem ertem hogy mitortent amikor masok ennel sokkal tobbet esznek
Keress fel egy pszichológust, mert súlyos problémáid vannak. Ehhez a magassághoz minimum 60-63 kg-nak kéne alapból lenned.
aug. 10. 12:38
53 és 55 kg között látványban nincs különbség, hisz ennél többet is ingadozik egy átlagos ember testsúlya a nap folyamán (víz, széklet, salak, só, elektrolit, glikogén, stb.), úgyhogy ha mindössze 2 kg változás a mérlegen neurózist eredményez nálad, akkor valóban pszichológusi segítségre van szükséged. A magasságoddal így is a normális súlytartomány legalsó határán vagy.
aug. 10. 13:00
Nyelvtanleckén gondolom nem gondolkodtál...
aug. 10. 13:07
8/15 A kérdező kommentje:
akkor felvilagositanal arrol hogy miert lenne szuksegem nyelvtanleckere? draga vagy hogy aggodsz a tarsadalmunk alul maradottsaga miatt, de ha valamivel le is huzom ezt az orszagot, az nem a helyesirasom lesz. most kezdem az allatorvosi egyetemet szivemszottya. az ekezet nelkuli iras zavar? amugy koszonom mindenkinek, lehet az a baj hogy mostanaban tul sok idom volt ezzel foglalkozni, szoval majd olvasgatom a regi nyelvtan konyveimet szabadidomben:)
9/15 anonim válasza:
Ezt az oldalt gyerekek is látogathatják (attól hogy nincs fiókjuk)....Óvjuk meg őket a helytelen helyesírás megtanulásától....nem mellesleg attól hogy valaki most kezdi az állatorvosit, attól még lehet rossz nyelvtanból...
Távol áll biológia és a nyelvtan egymástól (szerintem). A lényeg, hogy írj ékezettel, ha lehet.
aug. 10. 13:54
Kérdező, a "hogy" elé vesszőt teszünk.
Ahhoz, 2 h-val írjuk.
Ha majd lesz gyereked, milyen mintát fogsz neki így mutatni? Az iskolában kötelező az ékezettel történő írás.
Nem fogják majd átengedni a szakdolgozatodat, ha tele lesz helyesírási hibákkal. Az ékezet nélkül írás meg súlyos hiba.
Mondatot nagy kezdőbetűvel kezdjük.
aug. 10. 13:58
Kapcsolódó kérdések: