Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az lehet hogy 900 kaloria...

Az lehet hogy 900 kaloria kell ahhoz hogy súlyt tartsak?

Figyelt kérdés
49,5 kg vagyok illetve 165 cm Es naponta 900 kaloriat eszek,ez mellett meg erositek,illetve kutyatsetaltatok napi 2x. Tudom kevésnek hangzik a 49,5 de igazabol nem vagyok olyan vekony😅. Szoval pr napja minden este merem magam Es ugyanannyi vagyok. Azt meg hozza tennem hogy az utóbbi 7 hónapban fogytam 17 kgt

2020. máj. 14. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Maradjunk annyiban, hogy ez ugyan benne van még az egészséges kategóriában, de valahol nagyon az alsó határ környékén.

Valószínűleg a tested ezért lecsökkentette az anyagcserét, hogy esetleges kis plusz bevitelnél tudjon tartalékolni, felkészülni az éhezésre.

Ehhez a testmagassághoz kb. 58 kg lenne az ideális, mondjuk olyan 52-től.

47 alatt már kóros soványság... Szóval nagyon közel vagy hozzá.

2020. máj. 14. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem, ez teljességgel lehetetlen.
2020. máj. 14. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon tönkrevágtad magad, akkor elképzelhető. De valószínűbb, hogy elszámolsz valamit.
2020. máj. 15. 06:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Elszámolni biztos nem szamolom el,mert hétköznap egy cégtől rendelek Es azon rajta van Hany kaloria
2020. máj. 15. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik ilyen kalkulátor mínusz 7kg fogyáshoz, napi 625kcal-t írt elő... szóval a kalkulátor szerint lehet. Állítólag a 900 is kevés.
2020. máj. 16. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!