Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehetne...

Mennyi idő alatt lehetne 6kg-ot fogyni?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki belém kötne, nem iskolakezdésre akarok lefogyni, hanem úgy általánosságban. 151 centi és 52kg vagyok. Ha a kalóriadeficitet nem lépem túl akkor lehetséges a fogyás? Valamint ha napi 3szor ennék, és kb mindig ugyanakkor, de például 6 után már nem ennék akkor van esély változásra? Tudom hogy nem caak az étkezésen kell változtatni, ezért azt is megkérdezném hogy milyen mozgást ajánlanátok? Futni nem tudok aszthma miatt, de szinte bármi mást tudok csinálni. Köszönöm előre a segítséget.
aug. 1. 10:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
54%

Hát ez érdekes. Én úgy láttam az eddig leélt évtizedeim alatt, hogy teljesen eltérő testfelépítésű (csontozat, kötőszövetek, izmok, zsír stb.) emberek vannak, ami részben genetikailag meghatározott. Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy minden embernek egy ilyen ostoba képlettel meghatározható az "ideális" testsúlya, ugye?

Azt, hogy mennyi izomtömege van a kérdezőnek, mennyi a testzsír aránya, hány éves, az sem számít?

aug. 4. 06:26
 12/16 Aloha8 válasza:
17%
Idealis testsuly amennyiben felnött vagy: (151-100)-15%= 44 kg +/- 1-2 kg.
aug. 4. 06:53
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Az a 15 még a régi közszájon forgás szerint sem 15, hanem 10, Aloha. Ez csak orientáció, 11-es, azért nem kell olyan komolyan venni, mint az adóbevallást.
aug. 4. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
15.% stimmel a nöknel, 10% a ferfiaknal
aug. 4. 18:23
 15/16 anonim válasza:
78%
12-esnek: Értem, tehát mindegy, hogy testépítő az illető vagy hosszútávfutó, dél-amerikai ajmara indián vagy Inuit vagy japán vagy zulu, 20 éves vagy 50, itt a mindent megoldó képlet.
aug. 5. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az edzőm mondta hogy fogyjak le, ha szeretnék komolyabban versenyezni"

Na és innentől kezdve nincs értelme egyik válasznak sem, aki a hétköznapi ember számára ideális súllyal számol. Hétköznapi lánynak valóban nem kellene fogyni 52 kilóból, !DE! itt most versenysportolóról van szó, és ott teljesen máshogy mennek a dolgok. Az egy extrém eset. Ott a fogyás (vagy hízás) nem az egészségről szól, hanem a sportteljesítményről. Ha a kérdező komolyan gondolja a versenysportot és karriert akar, akkor ott máshogy mennek a dolgok.

aug. 15. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!