Ha egy 180 centis 160 kilos tulsulyos elkezd fogyni es 2 het alatt lemegy 10 kilo, az normalis?
De ha egy 160centis es 70 kilos elkezd fogyzni es fogy 2 het alatt 10 kilot az miert nem normalis? Miert mondjak a 10 kilora, hogy tul sok?
Az a 70 kilo plusz a 160 centis alanyon epp olyan tobbletsuly, mint a 180 centisen a 160 kg.
Az hogy valaki 160 cm és 70 kg, baromira nem olyan mint ha a masik 180 cm és 160 kg.
A 160 cm-es emberkén kb 15 kg felesleg van, még a 180 cm-es emberen kb 70 kg felesleg. Szerinted ez ugyanolyan?
Nagyobb feleslegnél van akin több a víz, olyankor fordul elő hogy ilyen sokat fogy valaki testsulyra, a testzsir egyébként nem megy le ilyen könnyen.
Én 170kg voltam, és csak 5kg volt az első hónap, a többi max 2, ritkán 2,5-3kg de inkább kevesebb.
Egyébként hogy lenne már ugyanaz a kettő? Az egyik életveszélyesen elhízott a másik meg maximum 10-15kg plusz ,azaz túlsulyos. Egészségügyi szempontból ég és föld.
Ha a 160kilós fogy 70kgt rendben lesz, ha a másik akkor az már halott. Szerinted ugyanaz?
Volt régen a Nagy fogyás című tv műsor. Nem biztos hogy ez volt a címe. A célja az volt, hogy bementek a túlsúlyos emberek és 2 csapatra osztották őket és versenyeztek, hogy melyik csapat fogy többet.
Emlékeim szerint annak az elején repkedett le egy csomó emberről a sok kiló, aztán ahogy múlt az idő, lassabb lett a fogyas is, volt akinek még stagnált is a súlya.
Tehát az elején normális a hirtelen nagyobb mennyiségű sulyvesztés.
Én is fogyózom, az elején kb leugrott a mérlegen a kilók száma, aztan lassabb lett a fogyás, de szépen megy lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!