Hasi zsírból fogyni?
Azt olvastam, hogy a fehérje tartalmú étkezés csökkenti a hasi zsírt.
A magas fehérje tartalmú élelmiszerek között láttam a görög joghurtot.
Mivel nem értek hozzá, hülyének tűnhetnek a kérdéseim, de:
1, A görög joghurtban nincs cukor?
2, Milyen gyülmölcsöt tegyek bele, hogy ne az ellenkező hatást érjem el, mint amit akarok?
Nem tudsz csak hasból fogyni. A magas fehérje meg az izomépítéshez kell. Gyümölcsöt ehetsz, de csak délelőtt, és módjával, mert az is cukor...
A görög joghurt diéta meg nagy baromság, nem ajánlom.
A natúr görög joghurtban semmi más nincs, tehát cukor sincs.
Általánosan a fogyás érinti a hasi zsírt is, célzottan csak onnan nem lehet fogyni.
Fél marék gyümölcsöt egy adagba beletehetsz, olyat, amit szeretsz. A piros bogyósoknak a legkisebb a kalóriatartalma (málna, áfonya...), de annyira nem akadnék ezen fenn, mert fél marék gyümölcsben eleve nem tud rengeteg kalória lenni és a változatosság fontosabb, mint a plusz néhány kalória. Főétkezésnek tök jó az 3. ötlete! Direkt jó neked, hogy zsíros a görög joghurt, mert viszonylag kis mennyiség viszonylag hosszasan telít (azonos kcal értékű cukor fogyasztása után pl. nagyon gyorsan nagyon éhes lennél, tehát élhetőbb lesz, ha fehérjére és zsírra "költöd" a kalóriakereted egy nagyobb részét).
Kalóriát meg számolj, mert másképp nem fogod tudni, annyit eszel-e, ami jó neked egy kiegyensúlyozott fogyáshoz. A kaloriabazis.hu nem rossz, regisztrálhatsz ingyen és tervezheted-vezetheted, hogy mit eszel, számolja a kalóriákon túl a zsír-fehérjét-szénhidrátot is.
Azt olvastam, hogy a fehérje tartalmú étkezés csökkenti a hasi zsírt.
Nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!