Nem lehet.
Étrendet változtatni kell
Az eddigi válaszadók nem próbálták a ketót! Szeptember óta csinálom, több, mint 20 kg-t ledobtam és lett egy csomó izmom, a karizmom nagyobb lett, mint eddig zsírral borítva, pedig nem edzek, csak házakkörüli teendőket csinálok.
Összefoglalva ennyi: Szénhidrát: NULLA! Direkt semmilyen szénhidrátot ne egyél / igyál! Azaz pizza nem, hambi nem, kenyér, zsömle nem, sör nem, tészta nem, kóla nem, gyümölcs sem!!!
Minél kevesebbszer egyél egy nap, ha gyorsabb fogyást szeretnél, akkor egy héten egy két napot ki is hagyhatsz kajálásból. Nem semmi bajod nem lesz, nem lapáttal fognak összeszedni a leesett vércukorszinttől.
Én a reggelit ki szoktam hagyni amúgyis, ebédre mehet valami sok sok zöldség (lehetőleg friss saláta, vagy savanyúkáposzta), közepesen sok zsíros hússal (pl 100kg teststömeggel simán 3-400g husit letolhatsz). Vacsira mehet szalonna, tojás, zsíros magok.
Röviden annyi, hogy amíg az inzulinszinted magas, addig a szervezeted raktározó üzemmódban van és kb ebben a módban a fogyás lehetetlen. Márpedig szénhidrátfogyasztástól magas lesz, ha akarod ha nem, ha meg nassolni is szoktál, akkor kb. egész nap magas.
Hajrá, sok sikert!
#6 attól függ. Sajnos tipikusan nőknél nagyon szeretnek irreálisan alacsony kalóriákat javasolni. Sok esetben bmr alatt. Ez azzal jár, hogy mivel állandóan fáradt lesz az illető, csökken a napi aktivitása. Ha pedig kevesebbet használsz egy izmot, és bmr alatt eszel, akkor bizony csökkenni fog, mert minek tartsa fent a szervezet? Kis deficittel ilyen gond nincs. Ha tartani tudod az adott kalórián a megszokott mozgás mennyiséget, akkor nyilván nem lesz jelentős izom veszteség, ebben abszolút igazad van. Csak ez a normális, tartható diéta sajnos nem illik bele a sokat kevés idő alatt elvbe, amit a legtöbben próbálnak... Reméljük a kérdező kivétel.
#7 nem vagyok a keto ellen, mert biztos van valaki, akinek beválik. De! Ne add elő úgy, mint egy univerzális, mindenkire érvényes igazságot. Ezen kívül a keto nem 0 szénhidrát, hanem nagyon alacsony szénhidrát. Viszont a legtöbb embernek nem lesz tartható, mert rost nélkül nem fog tudni elmenni wc-re normálisan, utána pedig olyan lesz, mikor kitörölné, mint a zsírkréta. Továbbá baj lehet többek között a hormonjaikkal, mivel akad pár, ami ch alapú, ízületeikkel (a glükozamin elég fontos pl) és egy orvos biztos tovább tudná sorolni a listát, de én nem vagyok az. A lényeg: a saját testeddel azt teszel, amit akarsz, tök jó, hogy neked bevált. Bár szvsz ha izmosodtál a semmitől, akkor keress egy kutatót a témában, mert orvosi csoda vagy, akit vizsgálni kell. Viszont még egyszer: ne adj elő egy borzalmas megszorításokból álló diétát univerzális csodaszernek. A legtöbb ember számára borzalmasan káros lesz, és messze nem fenntartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!