Melyik eközül a 12 fitnesz- és kajamítosz közül az, aminek te is bedőltél régebben?
Figyelt kérdés
1. A cukortól és a szénhidráttól hízol.
2. Napi 5-6 étkezés gyorsítja az anyagcserét.
3. BCAA és a fehérjeturmix legendája.
4. A felülésektől lapos hasad lesz.
5. Az éhgyomros kardió több zsírt éget.
6. Ketó ill. böjtölés a fogyás kulcsa.
7. Negatív kalóriás ételek létezése.
8. A glutén és laktózmentes termékek fogyókúrás ételek.
9. Ne egyél gyümölcsöt diéta alatt!
10. Létezik raktározó üzemmód.
11. A zéró kóla és az aszpartám rákot okoz.
12. Az inzulin hízlal.
Nekem 1,3,4. De szerintem a cukor és a szénhidrátról szóló hízlaló legendák még ma is aktívan élnek a köztudatban.
júl. 23. 14:31
12/14 anonim válasza:
Én sajnos nem dőltem be az 1, 10-nek aztán kiderült esetemben valamilyen szinten mégis igaz 😅 (éhezés eltolta a hormon értékeim --> hízás lett, IRes vagyok ergo az inzulin szintem megzakkan a hozzáadott cukortól --> indokolatlanul nehéz fogyás, olyan kalória mellett is amivel deficitben kellene lennem) 😅 ez a kettő így utólag a nem 100%osan egészséges emberek miatt is létezhet, mert nálam ez egy ördögi kört szült aminek a végén még mozgás mellett is max 900 kcal kellett hogy fogyni tudjak 1500 mellett semmi nem történt (jah és elég magas vagyok), most azért 900 felett is megy lefelé a súlyom 😅 edzés mellett.
13/14 anonim válasza:
22:46 Ez az úr már nem tud erről mesélni:
14/14 anonim válasza:
Ha nem izolációban nézed az állítást, van amelyik nem nettó hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!