Ha elkezdek fogyni, akkor a toka is kisebb lesz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, de zavar a tokám.
L/163 cm/48 kg.
dec. 18. 19:44
2/15 anonim válasza:
Jópár ilyennel találkoztam már. 48 kilóból már ne akarj nagyon fogyni, mert úgy már nagyon alultápláltnak fogsz tűnni. Vagy elfogadod, hogy olyan, vagy nem tudom, de tokából külön nem lehet fogyni.
3/15 anonim válasza:
Ha lenne rajtad túlsúly, akkor valószínűleg a fogyás segítene valamennyire a tokán, viszont így, hogy alapból már elég vékony vagy, ez a toka nálad genetika, és egyszerűen ilyen vagy, és ezzel nem tudsz mit kezdeni.
5/15 anonim válasza:
Egyetértek azzal aki a genetikát hozta fel oknak. A BMI-d elég alacsony lehet kicsit inkább felfelé kellene a kilókat vinni. Sajnos a toka meg max plasztikai sebészet ha tényleg annyira zavar.
6/15 anonim válasza:
Esetleg látogasd meg az orvosodat, ő talán segít kimutatni, hogy miért van tokád, és hogy hogy van a pajzsmirigyed.
7/15 anonim válasza:
Vannak ilyen erősítő tornák nyakra/fejre is, hátha segít
8/15 Metionin válasza:
Ha ilyen súllyal tokád van, az más okból van. Vagy laza a bőr vagy az állcsontoddal valami nem okés. Mutasd meg orvosnak.
9/15 anonim válasza:
Tartásjavító torna nagyon hasznos lehet és a nyak-váll-hát tornáztatása, erősítése is. De még az is lehet, hogy egy sima gyógymasszőrhöz járás megoldja.
10/15 anonim válasza:
A kis súlyod miatt nem vékonyodni fog a tokád, hanem ráncosodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!