Fogyni szeretnek 20kgt Naponta mozgok futok tornazok Viszont az etkezest is egy ideje szerettem volna elkezdeni tudnatok javasolni termekeket?
Vettem teljes kiorlesu kenyeret
Cottage sajtot
Light sajtot
Paradicsom paprika uborkat
Afonyat almat
Halat
Miket szerezzek meg be?
"az etkezest is egy ideje szerettem volna elkezdeni"
Eddig nem étkeztél??
Vannak az interneten elérhető alkalmazások, ahol ki tudod számolni a szükséges kalóriát és fehérje/zsír/szénhidrát összetételt és azok alapján tervezed az étrendedet. Vannak telefonra letölthető APP-ok, pl kalóriabázis, ahol mindezeket vezetheted is.
Így van, a kaloriadeficit a lényeg. Viszont a teljes kiőrlésű kenyér lassabban szivodik fel, mint a sima, ezért később leszel éhes, kevésbé emeli meg a vércukorszintet, könnyebb vele a diéta. Egyébként rengeteg ilyen csoport van Fb-n tele mindenféle recepttel, instan is rengeteg ilyen oldal van, én ezekről a helyekről szoktam ötletet meríteni.
Gyakorlatilag mindennek elkészíthető a diétás változata. Tudsz pizzát készíteni turobol vagy karfiolbol, lángost cukkiniből. stb.stb.
Nyilván nem olyan, mint az igazi, de általában finomak. Csak egy kis kreativitás kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!