Ez így megfelel mára? Kevés? Sok?
Reggeli - Egy fél maos zsömle 2 szelet sonkával, 1 szelet gouda sajttal, egy bögre 2in1 cappuccino.
Ebéd - 13 db maki sushi (tonhalas, rákos, avokádós...)
Emellett Reggeli után ebédig, és most ebéd utántól megettem 6 almát (3at tízóraira, 3at uzsonnára).
És ettem egy kis szelet sült tököt.
Mit kéne még ma ennem? Egyek-e egyáltalán?
Köszönöm előre is!
Szijjaa!! Szerintem egyáltalán nem sok....pont jóó!!!:))))
Nagyon ügyes vaagy ;)
Sőt még ehetnél is pl. natúr joghurtot..v igyál fincsiii teááát :P:P
Én reggelire megeszek 9-10 tojást, 2-3 szelet kenyérrel, vagy 4-5 zsemlét sonkával és sajtal, aztán vacsorára egy szép nagy tányér főzelék, pörkölt, paprikáskrumpli... Ami van vacsira :)
Ehhez vagyok vagyok 182 cm, és 70 kg. Szóval egyél még :D
:D
Az a helyzet, hogy nem vagyok valami éhes, az alma jó kis ballasztanyag...
De amúgy olvastam pár máshová írt hozzászólásodat/válaszodat és nagyon tetszik a felfogásod :D Marha jó, hogy vannak ilyen emberek! :)
ha 1 éves még nem múltál el, akkor jó, minden más esetben iszonyú kevés
orvosilexikon.hu-n számold ki, hogy hány kcalt kéne egyél egy nap
Teljesen jó, a 6 alma is tökéletes.
Vacsorázni kell, saláta fehérjével (pl. csirke, hal, halkonzerv), a sushiban kevés volt, szinte egyáltalán nem, semmi fehérjét nem ettél egész nap.
A gouda egy sajtfajta, olyan, mint a trappista vagy az eidami :)
A maki sushi - ezt ismerik a legtöbben. Lényegében alga, rajta rizs, azon vagy zöldségek (avokádó, répa, uborka) vagy haldarab(tonhal, lazac - persze csak füstölt nyers), vagy rák, vagy speckó japán módon készített omlett. Ezt feltekerik és akkor voilá - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!