Miért csak ilyen kevés szénhidráttal fogyok?
Igazából nem nagyon szoktam számolgatni, hogy hány gramm, de így néz ki egy átlagos napom szénhidrát szempontjából:
reggel-délelőtt 120 g kenyér (40 g ch), ebédnél pár falat nasi, illetve kb 2 naponta este eszek kb 200 g szőlőt.
Csak ennyivel fogyok, ráadásul így is csak havi 1, max 2 kg-t. (kcal amúgy max 1200, és biciklizek heti 5-6x 40 percet)
Tehát annyira kevés ez a szénhidrát, hogy ilyenkor nem fog az agyam és képtelen vagyok tanulni. Meg kell ennem 1 szőlőcukrot, azzal tudok tanulni kb 20 percig...
17/L
Ha normálisan eszek, nem fogyok.
Tanulnom meg muszáj. Ehhez kell a szőlőcukor..
Elolvastad egyáltalán amit írtam???
Most komolyan nem hiszem el, hogy nem látod az összefüggést a tanulás és a szőlőcukor között...
Ha nem eszek szőlőcukrot, akkor nem tudok tanulni. Tudod miért?? Mert nincs szénhidrát amit felhasználjon az agyam. De a szőlőcukor perceken belül felszívódik, tehát tudok tanulni is.
Viszont 1 DARAB szőlőcukor nem 100 g....
Most kicsit logikádat használd már.. Szerinted ennyit ennék, ha többel is fogynék???
istenem... -.-' váááááá akkora hülye vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!