Ez így megfelel mára? Kevés? Sok?
Reggeli - Egy fél maos zsömle 2 szelet sonkával, 1 szelet gouda sajttal, egy bögre 2in1 cappuccino.
Ebéd - 13 db maki sushi (tonhalas, rákos, avokádós...)
Emellett Reggeli után ebédig, és most ebéd utántól megettem 6 almát (3at tízóraira, 3at uzsonnára).
És ettem egy kis szelet sült tököt.
Mit kéne még ma ennem? Egyek-e egyáltalán?
Köszönöm előre is!
Ez jó volt
vagyis izé
még van hátra a napból
én mindjárt megyek kajálni
tuti többet ettem még eddig is, mint te
de nagyon tetszik az étrended !
Örülök :D
(most szülinap van, azért a sushi :P)
Még várok válaszokat (ha ezt lehet így írni... de nem akarok bunkónak tűnni..:))
2az1ben-t ittam, ami cukormentes :)
Köszönöm a biztatást, már 25 kg-t sikerült leadnom :)
Gyümölcsöt eddig kötetlenül ettem, akár este 11kor is és úgy is fogytam..:)
DE jó neked! 6 alma... nyamiiii... én is megenném, ha nem lenne tőle hasmenésem. :( Max 2 jöhet egy nap, mert szaladnom kell tőle. :(
Én is kb. ennyit eszek egy nap, de sajnos nem ilyen egészségeseket, így nekem csak súlytartásra jó a dolog, bár amennyi kávét megiszok közben, ha azt kihagynám, akkor biztos fogynék. Jó neked hogy kibírod napi egy kávéval.
15:44-es vagyok. Még szeretnék gratulálni a fogyásodhoz! nagyon nagy kitartásod lehet! :D
Nekem 15 kilót kellett leadnom, már csak 5 hiányzik, de ez a legnehezebb. Szerencsére nincs jojó, okosan csinálom. :P Nagyon lassan, de biztosan, bár most a saját hülyeségem miatt megrekedtem. :P
Aranyos vagy, köszönöm :)
Igazából voltak lelki okai is, azért csúszott le könnyebben, de mellette ott volt heti 3 karateedzés, az nagyban dobott rajta.
Szurkolok neked, hogy ne csüggedj, biztos menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!