Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így megfelel mára? Kevés? Sok?

Ez így megfelel mára? Kevés? Sok?

Figyelt kérdés

Reggeli - Egy fél maos zsömle 2 szelet sonkával, 1 szelet gouda sajttal, egy bögre 2in1 cappuccino.

Ebéd - 13 db maki sushi (tonhalas, rákos, avokádós...)

Emellett Reggeli után ebédig, és most ebéd utántól megettem 6 almát (3at tízóraira, 3at uzsonnára).

És ettem egy kis szelet sült tököt.

Mit kéne még ma ennem? Egyek-e egyáltalán?

Köszönöm előre is!

2010. okt. 31. 14:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
fÚ!én 3nap alatt ettem kb ennyit,nekem sok lenne de ha nem rossz a gyomrodnak,és jól vagy akkor jó:)
2010. okt. 31. 14:41
 2/21 A kérdező kommentje:
A maki sushi ilyen picike :) Kb 2X2X2 cm-s :P
2010. okt. 31. 14:47
 3/21 anonim ***** válasza:
79%

Ez jó volt

vagyis izé

még van hátra a napból

én mindjárt megyek kajálni

tuti többet ettem még eddig is, mint te

de nagyon tetszik az étrended !

2010. okt. 31. 14:50
 4/21 A kérdező kommentje:

Örülök :D

(most szülinap van, azért a sushi :P)

Még várok válaszokat (ha ezt lehet így írni... de nem akarok bunkónak tűnni..:))

2010. okt. 31. 14:54
 5/21 anonim ***** válasza:
10%
Én most kezdtem fogyózni, úgyhogy tudom, hogy nem könnyű. Attól függ, súlytartásra törekedsz e vagy fogyni is akarsz. Én nem innék capuccinot, mert cukor van benne és szerintem a 6 alma az sok, nekem összesen 3 darab gyümölcsöt engedélyezett a dietetikus egész nap. Vacsorára egyél zöldséget, mivel az ebéd hal volt. Sok sikert!
2010. okt. 31. 15:26
 6/21 A kérdező kommentje:

2az1ben-t ittam, ami cukormentes :)

Köszönöm a biztatást, már 25 kg-t sikerült leadnom :)

Gyümölcsöt eddig kötetlenül ettem, akár este 11kor is és úgy is fogytam..:)

2010. okt. 31. 15:32
 7/21 anonim ***** válasza:

DE jó neked! 6 alma... nyamiiii... én is megenném, ha nem lenne tőle hasmenésem. :( Max 2 jöhet egy nap, mert szaladnom kell tőle. :(

Én is kb. ennyit eszek egy nap, de sajnos nem ilyen egészségeseket, így nekem csak súlytartásra jó a dolog, bár amennyi kávét megiszok közben, ha azt kihagynám, akkor biztos fogynék. Jó neked hogy kibírod napi egy kávéval.

2010. okt. 31. 15:44
 8/21 anonim ***** válasza:

15:44-es vagyok. Még szeretnék gratulálni a fogyásodhoz! nagyon nagy kitartásod lehet! :D

Nekem 15 kilót kellett leadnom, már csak 5 hiányzik, de ez a legnehezebb. Szerencsére nincs jojó, okosan csinálom. :P Nagyon lassan, de biztosan, bár most a saját hülyeségem miatt megrekedtem. :P

2010. okt. 31. 15:46
 9/21 A kérdező kommentje:
Este szoktam még egyet inni lefekvés előtt :P Bár lehet, ma kihagyom... (elfogyott a cukormentes :D)Valahogy nincs rám hatással a koffein, energiaitalokat is az ízük miatt iszom (low carb csodákat persze kb. havonta egyet), egyszerűen immunis vagyok ezekre a dolgokra :)
2010. okt. 31. 15:47
 10/21 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszönöm :)

Igazából voltak lelki okai is, azért csúszott le könnyebben, de mellette ott volt heti 3 karateedzés, az nagyban dobott rajta.

Szurkolok neked, hogy ne csüggedj, biztos menni fog :)

2010. okt. 31. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!