Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kellene fogynom,ha igen mennyit ?

Kellene fogynom,ha igen mennyit ?

Figyelt kérdés
168cm 80kg vagyok most

jún. 19. 11:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%

#18: Épp csak azt felejtetted el megnézni, hogy milyen magas. 176, majdnem 10 centivel magasabb, mint a kérdező.

Úgy 63 kiló. Hasonló kinézethez a kérdezőnek 54-56 kg köré kellene lemennie.

És Adele továbbra se kimondottan vékony, csak már egészséges méretű.

jún. 19. 23:33
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

21-es.

Tudom, hogy a kérdező 10 centivel alacsonyabb. Én a 178 centis 42 kilós válaszolónak írtam.

Én annyi centi vagyok, mint a kérdező, de szélesebb a csípőcsontom vállam és 58 kiló alatt már nem nézek ki jól. 42-re meg nem is tudnék lemenni. Egy törékenyebb alkatúnak, akire ha ránézel keskenyebb az egész csontozata pedig a kevesebb kiló áll jól mert rajta minden plusz kiló meglátszik. Továbbá az izom is sokat számít. Ki a szebb egy 54 kilós skinny fat vagy egy 60-65 kilós, akinek van kis izma? Lényeg a lényeg, szerintem nem lehet a számokkal dobálózni, hanem az egészséges tartományban kell maradni és mindenkinek magának mrgnézni, hogy neki mi a jó.

jún. 20. 10:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Úristen #14 te nagyon idióta vagy

Amúgy oké hogy az vagy, ki nem szarja le, de miért nem tartod meg a f*szságodat magadnak?😂😂

jún. 20. 22:42
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

#22: Azt, hogy 58 kiló alatt nem nézel ki jól, ki mondja? Erősen kétlem, hogy férfiak. Nőkre nem érdemes ilyen téren hallgatni.

És ki a szebb, egy 54 kilós skinny, vagy egy 65 kilós izmos disznó? Na vajon melyik?

Talán másik korban, kultúr körben más lehetett a szép, de ha 2024ről beszélünk, Európáról, férfiak szemszögéből, akkor mindig a vékonyabb lesz a szebb.

jún. 20. 23:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!