1/24 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Első olvasásra picit soknak tűnik a 80kg de látni kéne hogy oszlik el rajtad, ismerni a pontos testzsírszázalékod stb..
2/24 anonim válasza:
Nő vagy? Ha igen, akkor az ideális súlytartományod valahol 55-70 kiló között van. Ez alapján a 80 kiló sok, de fotó nélkül nehéz bármit mondnai.
3/24 anonim válasza:
8at biztos de lehet 10et is. Izomzattol is fugg
4/24 anonim válasza:
Kb 42 kilónál kellene lenned. 2 ember súlyát nyomod
5/24 anonim válasza:
Szerintem 60-ig le kéne menni, az 20 kg. Ha nő vagy.
6/24 anonim válasza:
Egyetértek az 5-sel. Én is azt mondom, hogy 60 kg lenne az ideális számodra, tehát 20 kg-t kell fogynod.
9/24 anonim válasza:
Igen, kellene, BMI indexed sem jó, mondjuk jó lenne tudni hgoy pasi vagy-e vagy nő... de szerintem egy 10-15 kg leadása mindenképpen jót tenne neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!