Mit javasoltok?
70 kilóról szeretnék fogyni 55-60 kilóra. Nem vagyok otthon se a kalória számlálásba, se a fogyókúrázásba. Ugyanis sose csináltam egyiket se. 😂
Azt szeretném tudni mik azok az ételek amiket gond nélkül lehet enni? És mik azok amiket ajánlott lenne elhagyni, vagy minimálisra csökkenteni?
A kalóriaszámlálás kicsit túl van lihegve. Persze, működik, de szerintem elég sokat kell vele könyvelni, hogy pontos legyen.
A szimpla megoldás, hogy egy ideig rendszeresen sűrűbben méred a súlyod, abból látszik egy trend (állandó vagy hízol). Aztán egyszerűen csökkented az ételadagjaidat, amíg a súlyod elindul a kívánt irányba.
Emellé pedig beikatsz egy kis extra mozgást. Nem feltétlen nagybetűs edzést, hanem a napi motorizált közlekedésed vagy annak egy részét kiváltod sétával. Autó/tömegközlekedés helyett gyalogolsz/bringázol. Ha túl messze van vagy rossz az infrastruktúra, 2 megállóval korábban szállsz le vagy messzebb parkolsz.
Mindent egyél amit szeretsz és kívánsz, mert az egyhangú étrend nem tartható sokáig és fölösleges is kínozni magadat.
De jóval kisebb adagokat és az enyhe éhség bizony a barátod kell, hogy legyen.
Plusz valamilyen lájtos mozgás, de naponta és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!