Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

70 kilóról szeretnék fogyni 55-60 kilóra. Nem vagyok otthon se a kalória számlálásba, se a fogyókúrázásba. Ugyanis sose csináltam egyiket se. 😂

Azt szeretném tudni mik azok az ételek amiket gond nélkül lehet enni? És mik azok amiket ajánlott lenne elhagyni, vagy minimálisra csökkenteni?

2024. jún. 6. 11:31
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igen. Bár azt olvastam a kevesebb súlyfeleslegből nehezebb fogyni, mint a több-ből. Gondolkoztam azon is, hogy valami komplexebb segítséggel vágok bele, de ahhoz meg kevésnek tartom a 10 kilót. Úgy hogy megpróbálom így. Ti nasinak mit esztek? Ez lehet gyümölcs akár, vagy olyan édesség amit mértékkel meg szabad enni.
2024. jún. 6. 15:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Pl beírtam mit ettem ma, pluszt mellé a mozgást amit végzek. Ez így oké is, a kalória számláló szerint is belefér még a vacsora. Viszont a zsír már most 131%-on van. Valószínűleg nálam ez a baj, hogy sok zsírosat eszek.
2024. jún. 6. 15:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A kalóriaszámlálás kicsit túl van lihegve. Persze, működik, de szerintem elég sokat kell vele könyvelni, hogy pontos legyen.

A szimpla megoldás, hogy egy ideig rendszeresen sűrűbben méred a súlyod, abból látszik egy trend (állandó vagy hízol). Aztán egyszerűen csökkented az ételadagjaidat, amíg a súlyod elindul a kívánt irányba.

Emellé pedig beikatsz egy kis extra mozgást. Nem feltétlen nagybetűs edzést, hanem a napi motorizált közlekedésed vagy annak egy részét kiváltod sétával. Autó/tömegközlekedés helyett gyalogolsz/bringázol. Ha túl messze van vagy rossz az infrastruktúra, 2 megállóval korábban szállsz le vagy messzebb parkolsz.

2024. jún. 7. 09:32
 24/24 anonim ***** válasza:

Mindent egyél amit szeretsz és kívánsz, mert az egyhangú étrend nem tartható sokáig és fölösleges is kínozni magadat.

De jóval kisebb adagokat és az enyhe éhség bizony a barátod kell, hogy legyen.

Plusz valamilyen lájtos mozgás, de naponta és kész is.

2024. jún. 7. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!