Aprádonkénti fogyás, mit javasoltok?
190 cm vagyok és 140 kg. Stresszevő voltam az elmúlt 2 évben és brutális módon felszedtem magam.
Páromnak köszönhetően magamba szedtem annyi akaratot és energiát, hogy belekezdjek a fogyásba.
Nap végén egy rövidke kis torna belefér, de munkában kifáradok szóval ne képzeljünk el itt 1 óra intenzív tornát.
Kalóriákat próbálom szánni, jelenleg 2200-2300 kalória körül fogyasztok (legalábbis kalória számlálók alapján ennyivel már fogynom kellene úgy, hogy egészségesnek mondható legyen).
Van valami tanácsotok esetleg, hogy ezen gyorsízsak, esetleg még lentebb vegyem a kaloriakat? Valamilyen ételek amik bevaltak, de nem is robbantotta ki a tárcátokat?
Minden választ előre köszönök!
Rendben, köszi! A cél most 110 lenne első körben. Ha úgy jobnan érzem hogy éhes vagyok, elkezdek majszolni egy kis csomag rolit, az általában lenyugtatja a gyomrom :D
Hm, ezt jó tudni! Köszi!
A mai napot kissé elcsesztem, párommal valentin alkalmábol főztünk, jobban ettünk így 3100 kalóriára jöttem ki.
A holnapból leveszem azt a 300 kalóriát, hogy 2800on legyek nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!