Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aprádonkénti fogyás, mit...

Aprádonkénti fogyás, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

190 cm vagyok és 140 kg. Stresszevő voltam az elmúlt 2 évben és brutális módon felszedtem magam.

Páromnak köszönhetően magamba szedtem annyi akaratot és energiát, hogy belekezdjek a fogyásba.

Nap végén egy rövidke kis torna belefér, de munkában kifáradok szóval ne képzeljünk el itt 1 óra intenzív tornát.

Kalóriákat próbálom szánni, jelenleg 2200-2300 kalória körül fogyasztok (legalábbis kalória számlálók alapján ennyivel már fogynom kellene úgy, hogy egészségesnek mondható legyen).

Van valami tanácsotok esetleg, hogy ezen gyorsízsak, esetleg még lentebb vegyem a kaloriakat? Valamilyen ételek amik bevaltak, de nem is robbantotta ki a tárcátokat?

Minden választ előre köszönök!

2023. febr. 13. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell kalóriát szamlalni, csak simán egyél kevesebbet mint eddig ennyi a titok
2023. febr. 13. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tartod ezt a 2300at akkor a jelenlegi súlyodból biztosan fogyni fogsz. Az más kérdés hogy meddig akarsz lemenni, mert akkor lehet hogy csökkenteni kell majd a kalóriát. De ne egyből akarj keveset enni mert akkor rossz lesz végigcsinálni, mivel az éhség kínozni fog, sokan ebbe a hibába esnek és fel is adják emiatt.
2023. febr. 13. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi! A cél most 110 lenne első körben. Ha úgy jobnan érzem hogy éhes vagyok, elkezdek majszolni egy kis csomag rolit, az általában lenyugtatja a gyomrom :D

2023. febr. 14. 07:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezen a [link] oldal azt írja, hogy súly vesztéshez már elég lenne 2900 kalóriát fogyasztanom :D Ez mennyire lehet reaális? :D
2023. febr. 14. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Reális, mivel nagy a súlyfelesleged és a mostani kalóriabeviteled valószínűleg 3000-3500 felett van, tehát minden ami ez alatt van azzal fogyni fogsz.
2023. febr. 14. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Hm, ezt jó tudni! Köszi!

A mai napot kissé elcsesztem, párommal valentin alkalmábol főztünk, jobban ettünk így 3100 kalóriára jöttem ki.

A holnapból leveszem azt a 300 kalóriát, hogy 2800on legyek nagyjából.

2023. febr. 14. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!