2 hónap alatt -10kg fogyás,reális?
159cm
80 kg jelenleg (90kg indulás)
Azt eszem amit eddig,tehát mindent ami nem fogyokúrás.
Amin változtattam az a mennyiség.
Minden más maradt a régi
Nem reális, legalábbis egészségesen nem lehet leadni 10kgot.
Egészségesen leadni 10kgot 5 hónap, nem pedig 2.
2 hónap alatt is leadhatod, de az eredmény sokkal rosszabb lesz a végén. 10kgból a fele víz, nagyobb része izom, kisebb része zsír, ha ez a cél, akkor hajrá.
Heti 0,5kg
Igen ezzel énis tisztába vagyok
De nem érzem hogy sanyargatnám magam
Bár pukkanásig se eszem magam persze.
Én úgy gondolom azért ment le 10kg mert sok a felesleg rajtam,ilyenkor könnyebben megy le.
Ha elérem mondjuk a 60 valahány kg-ot akkor fog belassulni és úgy megy majd a heti 0,5kg
Biztos vagyok benne hogy ha 50 valahány kg lennék (ideális súly) akkor már megközelítőleg se menne ilyen könnyen a fogyás!!
1500 kcal a napi limitem
1500 kalória ilyen arányokkal is nevetségesen kevés.
Ha heti 1kg megy le, az azt jelenti, hogy napi 1000 kalóriás deficitben vagy.
1000 kalóriás deficit az egy nagyon szigorú diéta, már-már koplalás kategória. Lehet, hogy nem érzed még most, de később megfogod bánni, hogy ilyen "gyorsan" akarsz eredményt.
9#
A tanulmányok kimutatják, hogy heti fél kg zsírnál nem vagy képes többet leadni. Ezek tények.
1kg mínusz / hét az nagyon gyors fogyás. Persze, Ti testetek, azt csináltok vele, amit akartok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!