2 hónap alatt hány kg-ot sikerült fogynod?
Figyelt kérdés
Írd le hozzá a magasságod és a kezdő súlyod!2021. szept. 29. 21:26
2/9 anonim válasza:
Amikor elkezdtem, akkor 112 kg körül voltam 171 centihez. 2 hónap alatt fogytam kb. 11-12 kg-t. Nyilván ez utána be is lassult, most már havi 3 kg-nek is örülök, de sokszor épphogy meg van a 2.
4/9 anonim válasza:
De ez nem most volt és azóta szerencsére visszaszedtem belőle valamennyit. #3 voltam
5/9 l0m3x válasza:
Mindenki a csodafogyást keresi. Én diabetikus diétájával fogytam 2 hónap alatt 20kg-ot... Eleinte igen bosszantó az éhinség, mert 800Kcal-ra állított be a mozgásszegény életmódhoz(Portás voltam). Viszont ha megtanúlsz enni akkor nem lesz gond. Most elengedtem magam, így 180cm és 77kg vagyok, de voltam 110kg is.
7/9 anonim válasza:
153cm 93.7 kg es lemenr az elso 12 kilo
Kesobb 69 kilobol 2.5-et
8/9 anonim válasza:
4kg-ot. 178cm, 88kg-->84kg.
Mondjuk mivel nem mérem magam túl gyakran, így ez csak elméleti adat a deficit mértékéből kiszámítva. Ebből gondolom egyértelmű, hogy a kalóriaszámlálós módszerrel fogyok.
9/9 anonim válasza:
Szia!
162 cm vagyok. 64 voltam, gyógyszer hatására nem is voltam éhes, keveset ettem és diétáztam. Olyan 10-11 kilót fogytam. 53kg vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!