2 hónap alatt -10kg fogyás,reális?
159cm
80 kg jelenleg (90kg indulás)
Nem lesz csontos :) én 163 centivel lefogytam 58 kilóra, ezt nem tartottam, visszament 61-62-re. De nem vagyok csontos. Sőt... Van még rajtam zsír. Edzeni kéne és most próbálok is, hogy jobb formám legyen, de csontos így se leszek, csak átlagos testalkatú.
Igen amúgy relatív a nagy túlsúly, akin volt mondjuk 30 kiló plusz, az örült volna, ha megússza tízzel, de akire csak tíz kiló plusz jött fel és emiatt nem tudja hordani a régi ruháit, annak ennyi is nagynak számít.
Szuper....
Meg szerencse hogy belekezdtem a fogyokuraba,igyis epp eleg kovernek látom meg mostis magam de az itt olvasottak alapjan meg hatalmasabb vagyok mint en azt gondoltam 😅😂
Egyebkent az 55 kg lenne nekem a top súly 😊 lehet megallok annyinal
Ha esetleg valakit erdekel makd figyelje a kerdesem
Havonta leirom hogyan haladok 😊
22: ne hallgass az előzőre,fogyott 8 kilót, visszaszedett kettőt és azt hiszi, hogy akkor ő szaktekintély.
Menni fog és nem kell vele sietni. Gyere majd, és mesélj, hogy megy.
23.
Koszonom 😊😍
Adtam egy zold pipat
Osszesen 13 kg ment le.
EDDIG
"Osszesen 13 kg ment le.
EDDIG"
Gratulálok, ha lelassul a fogyás, ne ijedj meg, tarts ki és eléred a célod. Valamint ne felejtsd el, hogy a megtartásához is figyelned kell majd.
Ebbe a hónapba 0 kg ment le
Tobbet ettem,de figyeltem arra hogy súlytartásba maradjak legalább
1 hónap mulva újra jelentkezem 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!