2 hónap alatt-20 kg reális?
Figyelt kérdés
96,5 kgról 75-80 szeretnék lenni május elejére. Futás, edzés, egészséges életmóddal, sok vízzel. Lehetséges ????2022. febr. 26. 17:21
1/36 anonim válasza:
Abszolut nem realis ilyen rovid ido alatt ennyit fogyni:D
Lassabban kell fogyni eletmod valtassal mert akkor lesz tartos az eredmeny jojo effektus nelkul
2/36 anonim válasza:
50 kiló tulsulybol igeb, 25ből nagyon nem
3/36 A kérdező kommentje:
Kivéve a 3as. Kb 60 kg a reális nekem szóval 36 kg a felesleg. :)
2022. febr. 26. 17:46
4/36 A kérdező kommentje:
De amúgy akkor 15 kg elég lenne
2022. febr. 26. 17:47
5/36 anonim válasza:
Nem. Én viszonylag gyorsan, de még egészséges mértékben fogytam, ez heti egy kg volt. Ha beleszámolom, hogy az elején a víz gyorsan kimegy, akkor is két hónap alatt max 10 a reális.
6/36 anonim válasza:
Természetesen nem reális. De megpróbálni megpróbálhatod. A te tested, a te életed, úgy sanyargatod és úgy teszed tönkre, ahogy akarod.
7/36 anonim válasza:
Ès még mi vagyunk az agyhalottak:P
No comment!Aki jót akar az le van hülyézve:D
Csinàlod akkor ahogy akarod de akkor nem kell megkérdezni ha neked úgy is meg van màr a szakértői véleményed:D
Hajrà
8/36 anonim válasza:
De ha szerinted agyhalott az aki azt mondja nem reális, akkor miért kérdezel? Gondolom, komoly táplálkozási szakember vagy, ha sikerült ezt a szép túlsúlyt összeszedni.
9/36 anonim válasza:
Persze, de karácsonyra kb. 110 leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!