Normális 16 kilót fogyni 2 hónap alatt?
Vegán étrendre váltottam. A napi étrendem kb. 1500 kcla. Kaják amit eszem: répa, retek, zöld levelesek. hüvelyesek, magvak, rizsek, tészta. A cigizést abba hagytam, futni kezdtem. Napi kb. 5 kmt.
70 kgről indultam most kb. 65-64 kg vagyok. Magasság 151 cm. Pasi, 40 éves. Fizikai munkát végzem.
A vegán életmódra váltás tök jó. Remélem hosszútávon akarod folytatni, nem csak a diéta kedvéért csinálod.
A kitartás, és a fogyás is tök jó, de 16 kg két hónap alatt nagyon sok. Én anno 14 kilót dobtam le nyolc hét alatt, de az a koplalás, az a szédülés, az a rosszullét az utolsó hetekben borzasztó volt, és felesleges. Havi 4-5 kg fogyás tökéletes, és az 500 kalóriás deficittel simán tartható lenne.
Továbbá mint vegetáriánus a vegánnak azt tanácsolom, hogy legyél nyitott minden növényi táplálékra, ne csak 6-7 féle élelmiszert fogyaszz, hanem minél több forrásból igyekezz fedezni a tápanyagszükségleted. Egy fizikai munkát végző egyénnek ez különösen fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!