Milyen fogyókúrát javasoltok egy 10 éves 80 kilós lánynak?
Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 18:06
1/59 anonim válasza:
Én egy dietetikus felkeresését javaslom.
2/59 A kérdező kommentje:
Én nem tudok neki annyira segíteni, a testvére vagyok. Szüleim nem foglalkoznak vele.
2023. febr. 5. 18:08
3/59 anonim válasza:
Ha nem tudsz segíteni, akkor mi értelme a kérdésnek?
4/59 anonim válasza:
Te mekkora vagy?
Egyél vele, ne engedd hogy zabáljon, üdítőzzön, nasizzon és menj el vele sétálni, közben beszélgethettek.
Ha ezt megteszed, már rengeteget tettél, és valószínűleg fogyni fog.
5/59 anonim válasza:
Feltételezem, hogy az étkezésére sem figyelnek oda. Ráadásul elég felelőtlen dolog lenne egy alapos kivizsgálás nélkül fogyókúrázni fogni egy 10 éves gyereket.
6/59 anonim válasza:
Vedd rá a szüleidet, hogy foglalkozzanak a kérdéssel.
Járjatok valhová együtt sportolni.
7/59 A kérdező kommentje:
Én teljesen normális vagyok, nem vagyok elhízva
2023. febr. 5. 18:33
8/59 anonim válasza:
"Én teljesen normális vagyok, nem vagyok elhízva"
A legtahóbb válasz, amit eddig láttam itt gykn, pedig elég sok van..
9/59 A kérdező kommentje:
Az egész család zabál sajnos
2023. febr. 5. 18:44
10/59 anonim válasza:
Már elnézést, de sajnos ebben az esetben nagyon is illik, hogy azt írja, normális súlyú. Egy 10 éves gyereknek baromi nem kéne ennyinek lennie. Bakker, én vagyok huszonévesen 73 kg a 165 centimhez. A szóban forgó gyerek még nyúlni sem kezdett, erőteljesen növésben van. Hát a házban lévő 13 éves gyerek majd' egy fejjel alacsonyabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!