Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

70 kilóról szeretnék fogyni 55-60 kilóra. Nem vagyok otthon se a kalória számlálásba, se a fogyókúrázásba. Ugyanis sose csináltam egyiket se. 😂

Azt szeretném tudni mik azok az ételek amiket gond nélkül lehet enni? És mik azok amiket ajánlott lenne elhagyni, vagy minimálisra csökkenteni?

2024. jún. 6. 11:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
És neked mennyi idő volt leadni azt a 8 kilót, vagy végülis mennyit fogytál összesen? Tudtad tartani utána a súlyodat?
2024. jún. 6. 13:41
 12/24 anonim ***** válasza:
4 hónap volt a 8 kiló, azóta 2 hónap telt még csak el, egyelőre tartom. :)
2024. jún. 6. 13:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy, gratulálok. Remélem menni fog nekem is. 😄
2024. jún. 6. 13:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztosan. :) Én még élveztem is, tök érdekes volt újat tanulni, tájékozódni, izgalmas volt új ételeket/alapanyagokat/ízeket megismerni. Azért vannak dolgok amik azért azóta is hiányoznak (pl a lekváros fánk), de egyszerűen nem férnek bele, vagy csak nagyon-nagyon ritkán.... Viszont ezzel együtt is nagyon pozitív irányba vitte el az életemet a dolog. :) Hajrá!
2024. jún. 6. 13:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát kíváncsi leszek rá. :)
2024. jún. 6. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem a konditeren kis súlyzós edzés és a kardió jött be, evés meg hát 😃

Szerencsém van, mert a husi+zöldség amúgyis jobban bejön, mint a tészta vagy bármi ami tiltó listán van.

Lövésem sincs a kalória bevitelről, mi mennyi és, hogy őszinte legyek, a számolgatástól két nap után elment a kedvem.

Reggel eszem szénhidrátot is, mert h<lye vagyok, amíg nem eszem valami normálisat, napközben husi+zöldség bármilyen formában, késő délután csak valamilyen fehérje , este semmit,de nem is szoktam éhes lenni.

Nasi, üdítő, stb nyilván kilőve.

Nekem ez jött be,kilók lemennek, számolgat a tököm, 3 nap után úgysem tudsz többet enni, mert megszokod😂

szintentartásra is jó,ha nincs

idő sportolni.

És sok-sok víz. Reggel egy citrom, beindítja az anyagcserét, meg mindenre is jó.

2024. jún. 6. 14:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Lehet ezt a számolgatást én se fogom vérre menőleg komolyan venni, de az elején figyelgetem azért. Meg amiket sűrün szoktam enni, azokat megnézegettem hány kalória. Hát kb semmit nem ehetek majd amit szeretek. Vagy igen, de akkor egész nap egy valamit ehetek kb. Semmi mást. 😁 Megpróbálok kevesebb mennyiséget enni, meg a teljes kiörlésű kenyeret. Cukor, üditő semmi. Hátha ez is hoz majd már némi változást.
2024. jún. 6. 14:35
 18/24 anonim ***** válasza:

Minél színesebb a tányérod, annál jobb, minél sárgább, egyhangúbb, az annál rosszabb.

Példa : sok zöldség, saláta, gyümölcsök, keleti fűszerek a huson, levesek, változatos ízek, tök egészséges, jó lesz.

Sárga: sültkrumli, panír, zsemle, házi kenyér,

chips, majonézes öntetek, főzelékben rántás stb. Nem lesz jó.

2024. jún. 6. 14:48
 19/24 A kérdező kommentje:

Nagyon sok mindenen kellene változtatni. Viszonylag sokat járunk étterembe, és nagyjából kiszámolva csak egy ebéd vagy vacsora alkalmával meg volt bőven a napi bevihető kalória. És akkor még a többi étkezés nincs sehol, a nassolgatás a tv elött és hasonlók. Inkább csak azon csodálkozom ezek láttán, hogy nem 200 kiló vagyok már. Nagyon durva.

De szabad elmenni bevásárolni és megpróbálni változtatni ezen. 10 kiló nem foghat ki rajtam. 😀

2024. jún. 6. 15:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha a nasit, üdítőt, nagy adagokat elhagyod, már javulni fog a helyzet.

Én is most kezdem (vagyis egy éve minden nap), nem olyan nehéz, van aki 50+" kilótól szabadul meg.

2024. jún. 6. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!