Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg szükségem van fogyásra?

Tényleg szükségem van fogyásra?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, 177 cm és 68 kiló. A szülésem óta (3 éve) tartom ezt a súlyt és igazából sokkal elégedetebb vagyok magammal, mint tini koromban, amikor kövér voltam. Nem mondom, hogy rendszeresen, de sportolni is szoktam.

A lényeg, hogy tegnap találkoztam sógornőm húgával. Aki egy 160 cm-es, kb 45-50 kilós lány. Igazi törékeny alkat, sose volt baja a súlyával, semmitől sem hízik. Szóval ő megjegyezte, hogy azért már régen szültem, nem ártana még 10-15 kilót leadni. Azóta ezen kattogok, mert én eddig jól éreztem magam, mások is dícsértek, de most elgondolkodtam, hogy valóban ennyire rossz lenne a helyzet? Valóban csak a nagyon vékony néz ki jól? Tesómtól megtudtam, hogy a lány alapból csesztet mindenkit, akin 2 kg súlyfelesleg van, de attól még rosszul esett. Jól érzem magam a bőrömben, vagyis már nem.

Ugyanaz az érzés fog el, mint tini koromban, akkor nagyon kövér voltam, majdnem 100 kiló. Ehhez hozzá jött, hogy nem vagyok alacsony, tehát a debellaként mindig csesztettek. Hogyan adjak le még 10-15 kilót, hogy szép, vékony legyek?

2024. jún. 3. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Komolyan nem értem, hogy 30 éves felnőttként hogy nincs annyi önértékelésed, hogy hagyd magad megkérdőjelezni egy senki által! Ez komoly probléma! Minden másban is ennyire bizonytalan vagy? Nagyon nem a súlyodról van szó!
2024. jún. 4. 01:07
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert beszóló egy vékony nő, simán lehet igaza.

Dobálnak itt az emberek kilókat, meg centiket, de itt egy fej nélküli fotó, nem fekete bő ruhában, azért biztos megmutatná az igazságot.

Lehet csak azt hiszed jól nézel ki, mert korábban kövér voltál, de lehet rajtad most is plusz súly.

A másik, meg az, hogy az többség bizony csúnyán elhízott, így már egy jobb testű nőt egyből leszólnak.

Most, hogy lekerültek a téli ruhák,csak lesek, hogy tiszta Amerika a fél ország zsírtalomban. :(

2024. jún. 4. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja, a korábbi elhízott önmagadhoz képest nézhetsz jól ki.
2024. jún. 4. 08:57
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Sztem a magasságodhoz képest rendben vagy. Csak emiatt nem fogyóznék a helyedbe, főleg h jól érzed magad a bőrödben!
2024. jún. 5. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Na, lepontozott az elhízott falka. :D
2024. jún. 6. 10:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát utolsó, ha szerinted valaki ekkora magassággal és súllyal elhízott akkor a te fejedben is gond van. Nyugodtan keress fel szakembert a kisebbségi érzéseddel kapcsolatban, mert mélyen belédtaposhatott egy formásabb illető.

Nem egészséges ám az sem, amikor valaki 40 kiló, satnya vállú, nyalóka testalkattal. Aztán veri a tyúkmellét mennyire vékony, miközben 2 kilót krumplit nem bír felemelni, csak genetikából ezt kapta. Úgyhogy további jó szórakozást.

2024. jún. 6. 17:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Undorítóak az ilyen emberek, utálom őket. Eszedbe ne jusson fogyni. Tökéletes vagy, irigy kis pitsa.
2024. jún. 7. 07:49
 18/19 anonim ***** válasza:

16.

Te meg annyia frusztrált vagy, hogy fel sem fogod amit írtam.

A korábbi önmagadhoz képest nézhetsz jobban ki, de attól még lehet rajtad felesleg!!!

Ne hazudtolj meg!

Sírva fakadna a lepontozó falka, ha látná hogy milyen az alakom.

Kondizok, jól kajálok így az én alakom tejesen okés és nőies.

Röhej, hogy látatlanban hízelegnek neked, milyen bomba lehetsz és az is röhej, hogy rám így besértődsz.

Ezért káros a fosbuk, meg a sok kiéhezett hízelgő férfi, mert elhitetik mindenkivel milyen tökéletes, aztán amikor szembe jön a valóság ilyen agresszívek lesznek, mint most te. Meg a többi.

Na, mindegy én csak felvázoltam a korábbi hozzaszólásaimban a valóságot, de duzzogjatok, pontozzatok le, nekem elég ahogy az ilyenek végigmérnek, miszerint nagyon nem vagytok ti rendben magatokkal.

Csak már mindenki kövér és elvesztettétek a kapcsolatot a realitással.

2024. jún. 8. 05:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Na akkor hajrá, tessék megmutatni a tökéletest!
2024. jún. 11. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!