Hány kg fogyásra lenne még szükségem hogy egy vékonyabb lány ne undorodjon a testemtől mert zsíros? (nem merek ismerkedni mert félek hogy hányingerük van tőlem)
Figyelt kérdés
180 cm 86 kg vagyok.
Nem emelek súlyt szóval nem izom, csak vádlim van.
Hány kg fogyásra lenne szükségem hogy egy lánynak ne legyen undora a testemtől?
máj. 6. 21:42
1/16 anonim válasza:
Lehet most koppansz egyet, de nem a külsőddel van a nagyobb baj, hanem a belsőddel. Pszichológushoz fordulj, önmagától nem fog megoldódni a probléma.
2/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nem lenne esélyem náluk mert nem vagyok elég jó külsőre, undorító számukra hogy ennyire elvagyok hízva
máj. 6. 21:58
3/16 anonim válasza:
Rengeteg dagadt fiúnak van vékony barátnője, úgyhogy ha azt érzed, hogy minden lány undorodik tőled, akkor nem feltétlenül csak a testsúlyod környékén kell a hibát keresni.
4/16 A kérdező kommentje:
Megoldódna ha jobban néznék ki
máj. 6. 22:02
6/16 anonim válasza:
Ha jobban akarsz kinézni akkor ne siránkozz hanem fogyjál le, lefogyni kalória deficittel lehet csak, más módja nincs. Próbáld meg kiszámolni hogy mennyi kalóriára van szüksége a tested nem magában és az alatt egyél.
7/16 A kérdező kommentje:
Főleg az arcom tünik zsirosnak.
Hm szóval 74 már elfogadható lenne
máj. 6. 22:10
8/16 anonim válasza:
Rendben van a súlyod kb. A magasság 100 fölötti száma a jó súly száma, tehát 80 kg-nak kellene lenned. A nőknél ebből 10-et le kell vonni.
9/16 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással, gondolatokkal lehetsz te akárhány kg.
10/16 anonim válasza:
Nem vagy elhízva, pszichés problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!