Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg fogyásra lenne még...

Hány kg fogyásra lenne még szükségem hogy egy vékonyabb lány ne undorodjon a testemtől mert zsíros? (nem merek ismerkedni mert félek hogy hányingerük van tőlem)

Figyelt kérdés

180 cm 86 kg vagyok.

Nem emelek súlyt szóval nem izom, csak vádlim van.

Hány kg fogyásra lenne szükségem hogy egy lánynak ne legyen undora a testemtől?

máj. 6. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Tudod, hogy az anorexiás miért nem látja magát szépnek 30 kilósan sem? Mert nincs betegségtudata. Akármennyire fogsz lefogyni, te sem fogod magad szépnek látni, mert nincs semmi önismereted, testképtudatod.
máj. 7. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem igen van rajtad izom, akkor valóban plöttyedt lehetsz, ami nem túl szép látvány. Kezdj el egészségesen étkezni és sportolni. Viszont nem a megjelenéseden fog múlni hogy sikered lesz-e a lányoknál vagy sem, sokkal többet számít maga az önbizalom, aminek láthatóan híján vagy. De a jó hír az, hogy a sport kiváló önbizlomnövelő, úgyhogy már csak ezért is érdemes nekiállni. :)
máj. 7. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Ne fogyjál semmit, inkább mozogjál, mert a kg az rendben van.
máj. 7. 11:18
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

13

Attól még kell fogynia, mert ha csak mozog igaz hogy jön fel izom, de a zsír ottmarad, az nem alakul át izommá. :) Szóval mozogni is kell és fogyni is.

máj. 7. 11:22
 15/16 anonim válasza:
Aki valóban szeret, elfogad akármilyen is vagy, nem a külső számít valójában. Fogadd el önmagad te is. Másért ne akarj változni, mert az nem te lennél. Szerintem.
máj. 7. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:

" hogy egy vékonyabb lány ne undorodjon a testemtől"

Ez nem így működik. Azért mert valaki vékony még egyáltalán nem biztos, hogy vékony párt szeretne. Nekem pl. kifejezetten az erős, nem kigyúrt, hanem olyan férfias férfiak tetszenek.

Van olyan barátnőm, aki csak izmos és fiatalabb férfiakkal áll szóba :D

És van olyan is, akit taszít, ha egy férfi nagyobb termetű (akár izmos, akár erősebb) és kifejezetten a vékonyak tetszenek neki.

Szóval magad miatt, és ne a kinézeted, hanem az egészséged, fittséged miatt mozogj, figyelj oda az étkezésre. Szerintem 75-80 kiló jó lehet.

máj. 7. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!