Hogy kell úgy enni a zsíros kenyeret, hogy fogyasszon?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 22:53
2/24 anonim válasza:
nulla milliméter vastagsággal megkenve egy teljes kiőrlésű szeletet
3/24 anonim válasza:
Diavetiton kivetited a falra, és úgy teszel, mintha ennéd. Garantált a siker!
4/24 anonim válasza:
Javíts ki, ha tévedek, de ha eszed, akkor fogyasztod. A két szó szinonimája egymásnak.
5/24 anonim válasza:
Maratoni futás közben kell enni.
6/24 anonim válasza:
Fogyasztani soha semmilyen étel nem tud, esetleg úgy lehet enni, hogy ne hízz tőle. Zsíros kenyeret is lehet így enni, nem is bonyolult, egyszerűen csak férjen bele a kalóriakeretbe.
7/24 A kérdező kommentje:
A hármas ember nagyon jót mondott, vendégem egy nullás sörre.
2023. szept. 2. 06:40
8/24 anonim válasza:
Nem jó a 3-as, mivel a teljes kiőrlésű szeletet megeszed. Ha úgy ennéd, hogy 0 mm teljes kiőrlésű szelet, jól megkenve 0 g zsírral, akkor az fogyaszt.
9/24 anonim válasza:
Az a vicc, hogy nem írt hülyeséget a kérdező.
Én olyan időszakokban sokat fogyok, amikor zsíros kenyeret eszek - mert olyankor nincs pénzem kajára, és a kevés zsíros kenyértől nem tartom úgy a súlyom, mint máskor, amikor mekis kaját, pizzát, édességet, csipszet, kólát eszek-iszok tonnaszámra.
10/24 anonim válasza:
(tartom a súlyom alatt azt értem, hogy amikor zabálok, akkor szerencsés esetben nem hízok, de a zsíros kenyeres időszakban fogyni szoktam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!