Ludaskását hogyan tudnám zsírtalanítani?
Figyelt kérdés
Készítettem maradékmentő "ludaskását" maradék kacsahúsból, a kacsa pecsenyelevéből és rizsből, de a pecsenyelé miatt nagyon zsíros lett. Milyen praktikával lehetne a felesleges zsírt kivenni a kásából?2021. nov. 7. 17:42
1/2 anonim válasza:
Mielőtt belefőzted volna a rizst, akkor kellett volna kivenni a húst a léből, kihűteni és leszedni a zsírját.
2/2 anonim válasza:
Így ebből és már utólag sehogy.
Legfeljebb, ha 2 kg rizst sima vízben még hozzáfőzöl, de gondolom azt nem akarod.
Egyébként te nem ludaskását csináltál, (ami tele van zöldséggel és húslevessel van felöntve) hanem simán (kacsa?)zsíros rizst, némi kacsahússal.
Én a ludaskását teljesen máshogy ismerem és köze nincs a zsírhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!