Férfiak! Nektek is zsíros lesz reggelre az arcotok, ha este teljesen zsírtalanítottátok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 07:34
1/13 anonim válasza:
Zsíros arc? Zsirtalanitas? Ezt H érted?
Nem lehet H a parnatol lesz zsíros?
2/13 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik “férfi” zsírtalanít este.
3/13 anonim válasza:
2! Az igényesek!!!!!!
Hihetetlen ez a tipik magyar mérhetetlenül buta alja begyöpösödött gondolkozás! Vicc
4/13 anonim válasza:
Ha zsírtalanítás alatt azt érted hogy, letörlöm a számról a vacsorára evett pörkölt szaftját akkor nem, reggelre nem szokott zsíros lenni a pofim.
5/13 A kérdező kommentje:
Arc alatt értem: homlok rész + orr
2021. júl. 30. 07:51
6/13 anonim válasza:
Egyébként a túlzásba vitt arc mosás tisztítás is okozhatja, használj tonikot meg esetleg
7/13 anonim válasza:
Nekem a hajam régebbi parnaktol gyorsabban zsirosodik (első vagyok), ezt akartam még mondani. De nem reagált rá senki
8/13 anonim válasza:
3 jah ok. Akkor én igénytelen vagyok mert tusolok esténként és akkor mosom meg az arcom, és nem pepecselek vattával, meg napközben nem hordok hímvessző pelenkát.
Szerintem a te férfiideálod lassan menstruálni is fog. 😁
9/13 anonim válasza:
Nem, nem szokott zsíros lenni, rendesen tisztálkodok, este zuhanyozni szoktam, jó alaposan megmosom az arcom, ennyi az egész. Tanulj meg rendesen tisztálkodni és akkor nem fog tocsogni zsírban a képed! 🤣🤣
10/13 anonim válasza:
Mivel zsirtalanitod?
Valami eros dologgal?Mert forditva fog elsülni, ha probalja magat visszazsírozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!