A gulyáshús nem annyira zsíros?
A jelenlegi húsból készített gulyáslevest ki nem állhatom, mivel utálom a hájtól a lé tetején úszó húsdarabokat.
A gulyáshússal is így járnék?
Nincs a marhának ilyen része, hogy "gulyáshús" :)
Meg más állatnak sem.
Olyan húsból csinálsz gulyást, amilyenből szeretnél. Bemész a henteshez, ha nem akarsz zsírosat, kiválasztasz egy szép sovány húsdarabot, és kész.
Sokan mondják, hogy csak a zsíros részekből jó a gulyás, vagy csak a lábszárból, csak a lapockából, csak ebből-abból, de szerintem ilyen nincs. Mindenkinek más az ízlése, máshoz van szokva, szerintem mindenki csinálja abból, amiből neki jólesik. Én combból szoktam, mert szintén nem szeretem a zsíros levest. Annyi,hogy veszek pár darab csontot, és hozzáteszem, mert jó ízt ad neki.
Bátran vegyél bármilyen sovány húst, és csinálj belőle gulyást a saját ízlésednek megfelelően!
Én sem tudom mi az a "jelenlegi hús"
A hozzáértők és a séfek szerint marhalábszárból ajánlott gulyást és pörköltet készíteni.
De abból csinálsz, amiből akarsz, leírták előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!