1/16 anonim válasza:
Igen,jó sós-ecetes hagyma salátával😋
2/16 A kérdező kommentje:
Uhh, de jó ötlet, köszi :)
2018. júl. 12. 18:27
4/16 anonim válasza:
Imádtam fiatalabb koromban, de most már nem ehetek, mert refluxom van.:(
6/16 anonim válasza:
Én aztán már hallottam cifra dolgokat enni emberektől, de ezt eskü még sosem mondta senki. Zsíros-mustáros? Most belegondoltam: nem! :D
Zsíroskenyér lilahagymával, pirosarannyal, paradicsommal, paprikával, simán önmagában, őrölt paprikával, akárhogyan szeretem, de mustárral? Azt hiszem, nem akarom megkóstolni.
Remélem, nem baj. :))
7/16 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele :)
Kóstold meg, nem halálos ;)
2018. júl. 12. 22:39
8/16 anonim válasza:
Sosem hallottam ilyenről, de zsír helyett vajjal teljesen jó, valami zöldséggel rajta, az fontos.
9/16 anonim válasza:
6-os meg ne kóstold, mert nem tudsz leszokni, függővé tesz már egy karaj:) (Érdekes, vajjal nem ízlik)
10/16 anonim válasza:
Van itthon mindhárom, de gyáva vagyok hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!