Szeretitek a zsíros kenyeret? Én imádom, tudom h nem túl egészséges, de 2 havonta 1x 2x elcsábulok.
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:48
1/26 anonim válasza:
imádom a libazsíros kenyeret hagymával:-)
2/26 A kérdező kommentje:
vagy paradicsommal:)
2009. aug. 20. 14:56
3/26 anonim válasza:
Nem :S
A zsírtól,mint olyan viszolygok igazság szerint,és ez nem valami hülye fogyózós dolog!
5/26 anonim válasza:
Ha van pecsenyezsír,akkor akár naponta is eszem.
6/26 anonim válasza:
Nem bírom elviselni még a szagát sem. És én sem vagyok fogyózós, sőt! De kiskoromtól utálom.
7/26 anonim válasza:
Imádom! :) Főleg a libazsírosat, (amiben kis sült máj is van) lilahagymával, újhagymával vagy paradicsommal.
És tudjátok mikor esik a legjobban? Társaságban, munka vagy kirándulás közben.
A Pilisben van egy büfé, mikor arra kirándulunk, mindig zsíros kenyeret veszünk hagymával, és almás pitét. :)
Amúgy itthon nincs zsír, itthon nem eszünk ilyesmit. :(
8/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van,kiránduláskor vagy összejövetelkor a legjobb:) én ma is ettem mert mama hozott a piacról házi zsírt és nagyon finom:)
2009. aug. 20. 15:30
9/26 anonim válasza:
Érdekes, mert ovis korom óta nem eszek húst, a zsiros kenyeret pedig imádom. És sajna nem tudok hizni 1 dkg-t sem...:-/
10/26 anonim válasza:
én sem szeretem és nem fogyózom :)
csak soha nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!