Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a zsíros kenyeret?...

Szeretitek a zsíros kenyeret? Én imádom, tudom h nem túl egészséges, de 2 havonta 1x 2x elcsábulok.

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Imádom főleg lila hagymával :)
2009. aug. 20. 16:04
 12/26 anonim ***** válasza:
83%
nyammm!hagymával, paradicsommal, kovászos uborkával
2009. aug. 20. 16:11
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Én még megszórom pirosporpaprikával,mind1 mit eszem mellé télen lila hajma,nyáron pari.közte tv paprika
2009. aug. 20. 16:15
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Én vegetáriánus vagyok, és képzeljétek nem kellett lemondanom róla! Nem tudom hallottatok-e már róla van libazsír ízű növényi zsír, nagyon finom, csak természetes anyagokból van. Még a húsevők is azt hitték libazsír annyira olyan íze van. Nagyon szeretem, és nem öltek meg érte egy állatot sem. Így is lehet ;)
2009. aug. 20. 16:20
 15/26 A kérdező kommentje:
Látom a többség szereti:) hmm igazad van, kovászos ubival is isteni, meg pirospaprikával:)
2009. aug. 20. 16:21
 16/26 anonim válasza:
77%

IMÁÁÁDDOOM!!!!!én nagyon édesszájú vagyok, de ezt sztem még az édességnél is jobban szeretem:D:D:D

Csak sajna most nem ehetem ,mert fogyózom,igaz már nincs sok hátra,pár kg :D:D de utána se eshetek neki..:/ na de maaajd:D:D

2009. aug. 20. 16:40
 17/26 anonim ***** válasza:
79%
Tessen mán megmondani, hogy aki imádja a zsíros kenyeret, az méé van lepontozva? Ennyire "parasztok" vagyunk? :)) (most direkt így fogalmaztam)
2009. aug. 20. 16:42
 18/26 anonim ***** válasza:
83%
Miért, aki nem szereti az még jobban le van pontozva, na ennyire parasztok vagytok?
2009. aug. 20. 16:47
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Ma már relatív hogy mi egészséges.... már a margarinról is olvastam, hogy nem egészséges, együnk inkább vajat. Régebben pedig azt, hogy együnk margarint, mert a vaj nem egészséges. Szerintem mértékkel bármit lehet enni ami jólesik. Nagyszüleink nem sok gépsonkát meg light sonkát ettek, helyette zsíros kenyeret, füstölt kolbászt, szalonnát és mégsem volt ennyi refluxos, meg magas koleszterines ember. Egyébként én is imádom, lila hagymával, paradicsommal, paprikával és nem tönköly kenyérrel, hanem friss fehér, vagy félbarna kenyérrel.
2009. aug. 20. 16:53
 20/26 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon szeretem a zsíros kenyeret. Anyukám amikor gombázni mentünk, mindig azt pakolt be, paprikával. Aztán az erdőben letelepdtünk a forrás mellé ettük az isteni paprikás zsíros kenyeret és utánna forrásvizet ittunk. Hmmm Azóta sajnos kiapadt a forrás :( Még jó, hogy legalább zsíros kenyér van, paprikával, paradicsommal, uborkával, hagymával vagy éppen ami van. Mostanában erőspaprikával eszem.
2009. aug. 20. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!