Ez egészséges vagy egészségtelen étel?
Egészséges vagy egészségtelen így a szendvics?
Szoktam rá rakni szalámit,sajtot,paradicsomot és uborkát és 1 percig sül a mikróban.Néha rakok rá kecsupot is.Ez egészséges étel?
Szia :)
Igazából sok mindentől függ :D
Például, hogy zsömléből, fehér kenyérből, vagy teljes kiőrlésű cuccból van-e amire rárakod ezeket. A szalámi a legzsírosabb a felvágottak közül :/ fincsi, de néha iktass be sonkát is :) A sajt az jó, arra szükséged van. Uborka is, paradicsom is, esetleg rakhatsz bele paprikát is de így is tökéletes. Mikro..tulajdonképpen nem bebizonyított hogy káros...csak ugye a sugárzás...bár én is használom a mikrót napi szinten, szerintem ennyi megengedett:)A ketchup. Nos azt hagyd el. Az nagyon nem egészséges. :( sajnos. Néha kell, mert finom, meg napi egy ilyen szendvicstől nem hízol el ha am rendesen eszel, mozogsz. :)
Szalámit tényleg ne tegyél rá, mert a boltban kapható előre csomagolt nem igazi hús, zsíros és rengeteg E van benne... a zöldséget jók, mehetnek, bár egy bizonyos hőfokon kimegy belőlük jópár értékes tápanyag,vitamin, fehér liszt baromi ártalmas, sajt zsíros és nehezen emészthető(lehet enni belőle,de lefekvés előtt nem ajánlott:S) A mikró káros hatása pedig TUDOMÁNYOSAN bizonyított tény (sugárzás,vízmelegítése az ételen belül.)
A "kecsup"-ot ketchupnak írják.
Nem kioktatni akartalak, csak gondoltam jobb, ha tisztában vagy ezekkel a dolgokkal.Ettől függetlenül azt kezdesz az információval amit csak akarsz.Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!