Szeretitek a zsíros kenyeret? Én imádom, tudom h nem túl egészséges, de 2 havonta 1x 2x elcsábulok.
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:48
21/26 anonim válasza:
Vannak olyanok akiknek nincsenek barátai,kapcsolatai és ez jelenti az egyetlen kielégülést számukra ha lepontoz valakit!Egy ilyen kérdésnél kész orgazmus!jófej leszek velük Imádom a zsíros kenyeret!még gyerekkoromba szerettem meg,nagymamámnál mindig volt a klasszikus zsírosbödön sült hús darabkákkal,és milyen a gyerek?Még a vasszöget is megemészti,még nem volt számítógép így a sok foci,bicaj mellett megéhezik,emlékszem velem együtt vagy egy tucat kölöknek kente a mama a kenyereket,szegény alig bírta olyan gyorsan kopott,zöld és lila hagymával isteni volt :)
22/26 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, csak is fel. Hát igen vannak ilyenek akikek nincs jobb elfoglaltságuk mint lepontozni!
2009. aug. 20. 17:08
23/26 anonim válasza:
Tudományosan étkezem, de havonta 1x-2x bizony megszem a friss házikenyeret házizsírral, paprikával, paradicsommal.
24/26 anonim válasza:
Én is szeretem.A legjobban savanyított káposztával.
25/26 anonim válasza:
Igen, kérdező, gondoltuk, h nem Te voltál a lepont, hiszen Te is szereted a zsíros kenyeret! :)
Mindegy, nem is ez a lényeg! Egészségünkre váljék! :) (mármint a zsíros kenyér)
26/26 anonim válasza:
Imádom, bár már régen ettem.
Almával, paradicsommal hagymával paprikával jöhet :):)
De csak is a saját készítésű házi..Mellé tea vagy kakaó :)
A boltit nem enném meg soha , de keresztanyum azt szereti csaak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!