Tényleg szükségem van fogyásra?
30 éves nő vagyok, 177 cm és 68 kiló. A szülésem óta (3 éve) tartom ezt a súlyt és igazából sokkal elégedetebb vagyok magammal, mint tini koromban, amikor kövér voltam. Nem mondom, hogy rendszeresen, de sportolni is szoktam.
A lényeg, hogy tegnap találkoztam sógornőm húgával. Aki egy 160 cm-es, kb 45-50 kilós lány. Igazi törékeny alkat, sose volt baja a súlyával, semmitől sem hízik. Szóval ő megjegyezte, hogy azért már régen szültem, nem ártana még 10-15 kilót leadni. Azóta ezen kattogok, mert én eddig jól éreztem magam, mások is dícsértek, de most elgondolkodtam, hogy valóban ennyire rossz lenne a helyzet? Valóban csak a nagyon vékony néz ki jól? Tesómtól megtudtam, hogy a lány alapból csesztet mindenkit, akin 2 kg súlyfelesleg van, de attól még rosszul esett. Jól érzem magam a bőrömben, vagyis már nem.
Ugyanaz az érzés fog el, mint tini koromban, akkor nagyon kövér voltam, majdnem 100 kiló. Ehhez hozzá jött, hogy nem vagyok alacsony, tehát a debellaként mindig csesztettek. Hogyan adjak le még 10-15 kilót, hogy szép, vékony legyek?
Dehogy!!
Ne hallgass rá, hülye P*csa
Direkt rosszindulatú elmebajosokra ne hallgass. Semmi szükséged fogyásra.
Nyugi, engem is megtalált már valami gyökér azzal, hogy hát 10 kilot fogynom kéne mert ELHÍZOTT vagyok 175 cm és 64 kilómmal, és heti 10 órás soprtolás mellett.
Teszem hozzá, ő akkor még nem ismert, de 5 éve még valóban elhízott voltam 170 kilósan. De most már egészséges súlyom van, és nem hallgatok olyan agyatlanokra mint pl ez a pasi is aki az extrém, betegesen sovány anorexiás nőkre gerjed. Már az ízlése is beteg. Nem érdemes vele foglalkozni.
+ Még ha lenne is 10kg feleslegem, ami nincs, az is csak túlsuly lenne, eü szempontból, nem pedig elhízás. Szóval köze nulla az igazsághoz.
Józan ésszel fel lehet mérni ilyenkor, hogy a másik félnek mennyire van igaza. Tükör, hogy érzed magad, átlag ember tekintetében bmi kalkulátor stb.:)
Azért kicsit sok a 68 kg, de nem vészes és ha így jol érzed magad, nem kell változtatni.
Valamikor én is 160 cm-es, 45 kilós lány voltam, semmitol se híztam, aztán jottek a gyerekek, meg már elmultam 40 éves és a korral változik az alak és a suly is, ugyhogy a sogornod se lesz mindig ilyen vékony.
Ha jól érzed magad így, akkor nem kell mással foglalkozni..
Én 173 centivel voltam 68, sajnos sok felment egy baleset miatt. Úgyhogy irigyellek 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!