Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek szükségem van...

Szerintetek szükségem van fogyásra?

Figyelt kérdés

Sokat futok hosszabb távokat, tornázom, odafigyelek az étkezésre ( de nem éhezem, illetve nem vonok meg magamtól dolgokat, pl fagyi, de pl chipset, kólát, gyorskajákat nem eszek, csokit is ritkán) mégsem tudok x kg alá menni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 6. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nem is az a lényeg, hogy hány kiló vagy (főleg hogy az izom nehezebb), hanem hogy milyen az alakod

sportolj továbbra is, egyél egészségesen és lesz ez még jobb is

2015. jún. 6. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod. A képek alapján pont jó az alakod.
2015. jún. 6. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit combra hasra kell edzened.De jól csinálod semmit nem szabad megvonni magadtól.Amúgymeg jó az alakod egy nagyon kicsit kell már csak fogynod,mert tök szép szexi alakod van.
2015. jún. 6. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Szép alakod van, bár ebben a korban nem nehéz ezt megtartani!
2015. jún. 6. 18:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem is írtam kort :D
2015. jún. 6. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik válaszoló gy értette, hogy a képek alapján fiatalnak lát téged. Bár ez mellékes..

Nekem nem tetszik az alakod, (bár nő vagyok) szerintem fogynod kellene, de a hozzáállásod jó. Sajnos körte alakod van, ha csak a felsőtested nézem, vékonyabb lábakat képzelnék hozzá, de az alakodért jó pár férfi biztosan megőrül. Szerintem a sport mellett érj el nagyobb kalóriadeficitet, és akkor fogyni fogsz.

2015. jún. 6. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:

"Nem is írtam kort :D"

Mert szerinted így nem látjuk mennyi vagy? Ha nem is nézem a képet, csak a kérdést, akkor is be tudom lőni... :D

2015. jún. 6. 19:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Valóban, nagyon szép alak.

És valóban, nem beszólásból írjuk, de aki 16- max 18 évesen még bármit eszik jól néz ki, az 25-30 éves korára még szétcsúszhat az ócska kajáktól. Attól függ mennyire érzékeny, aki nem érzékeny, nem hízékony az persze sokáig jó testi egészséget megőrizhet bármit is eszik, mondjuk ha még mértéket is tart.. azért az emberek kisebbsége ilyen.

Én személy szerint nem hízok, nem is fogok. De jól látszik a bőrömön pl. mit eszem amit nem kéne. Most ez az én esetem, figyelj magadra továbbra is, szerintem!

És gratula, mindig jó csini lányokat látni :)

2015. jún. 6. 20:40
 9/13 A kérdező kommentje:
25 leszek :D
2015. jún. 6. 23:33
 10/13 A kérdező kommentje:
De így akkor érthető az egyik kommentelő hozzászólása :) És köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. jún. 6. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!