Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfogadjam...

Mit tegyek hogy elfogadjam magamat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyon gyerekes de nem tudom már mitévő legyek. 173cm és 62 kiló vagyok (L). Nincsen jó alakom de izmot nem szeretnék építeni mert már így is elég.. hosszúak a végtagjaim de a testem gusztustalan.. vastagok a csontjaim, és undorító mindenem.. a talpam (lúdtalp), a térdem, a combom borzasztó mert nincs rajta semmi mégis nagyon vastag szerintem (max izom), a csípőm tök jó lenne, ha a bordám ne lenne ilyen undorítóan vastag és még ki is látszódnak a bordacsontjaim.. a mellemet szeretem mert nekem pont megfelel (kicsi de nekem teljesen megfelel jól érzem magam benne) aztán a hatamat meg magát a felső testemet gyulalom mert annyira széles a hátam és ahjj mindig amikor pl az utcán meglátok egy szép csontozatú vékony lábú szép alakú lány annyira rosszul érzem magam vagy amikor tükörbe nézek mindegyikben máshogy nézek ki és nem tudom valójában hogy nézek ki.. szerintetek mit kéne tennem (sportolok, egeszsegesen eszek, betegsegeim: vashiany, pajzsmirigy tulmukodes

Ha valaki tudna segíteni nagyon nagyon hálás lennék neki..

máj. 20. 22:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Nem tudom hogy háláljam meg de tényleg! Most én is szeretnék segíteni neked van olyan sport ami érdekel?
jún. 9. 16:47
 22/27 anonim válasza:

Jaj nagyon aranyos vagy de nem kell meghálálni. Szeretek segíteni az embereknek (márha tudtam☺ remélem) Szerintem senkinek sem szabadna rosszul éreznie magát a bőrében csak mert más embernek nincs jobb dolga mint másokat csesztetni.

Régebben sportoltam de azt abba hagytam. Igazabol en meg pont egy kis izmotszeretnék építeni itthon csak sosem tudom, hogy álljak neki vagy hogyan vegyem rá magamat.

A reakciodbol ítélve nagyon lelkiismeretesen és rendes vagy ne hagyd hogy mások elvegyék a ,,fényedet"

Őszintén remelem hogy esetleg tudtam neked segíteni így látatlanban is. Ha esetleg bármikor rosszul érzed magadatvagy bántanak akkor bármikor szivesen meghallgatlak. Erre a kommentet mindig vissza tudsz keresni.😊

jún. 9. 16:59
 23/27 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél! Mégegyszer köszönöm! Nekem mindig azt mondták ha elakarod érni ne halogasd, és lám sokat gyakoroltam és mondjuk úgy hogy profi sportoló vagyok másoknak de magamnak még nem, én még gyengének látom magam és tudom hogy van hova fejlődnöm. Kezdd el, vegyél 1-2 kilós súlyt és tornázz velük, neten rengeteg jó kis videó van +ajánlom a musclewikit mert ott megtudod nézni hogy milyen gyakorlatokat tudsz csinálni, mit mire. Én pl minden második nap megcsinálok egy kicsi hasizom edzést. De vigyázz, nehogy belelendülj, mert az sérüléseket is okozhat, csaj szépen, lassan a magad módján ahogy neked jól esik. Egyél sok fehérjét mert úgy könnyebben tud izom képződni de gondolom ezt tudod. Kezdd el még ma, és nagyon szépen köszönöm a segítségedet!! ❤️
jún. 9. 17:23
 24/27 anonim válasza:
Én is köszönöm. Te is sokat segítettél😊 És gratulálok a sport eredményeidhez. Lehet emiatt is piszkaltak mert nekik nem ment. Remélem mindent el fogsz tudni érni amit szeretnél. Örülök ha segíthettem☺
jún. 9. 17:35
 25/27 anonim válasza:
Sziasztok a 17,19,22,24-es vagyok. Tegnap írtak nekem privátba, hogy van egy gondjuk. A nevet és a gondom most ide nem teszem ki. Viszont nem tudom, hogy az illető a kérdező e. Nagyon szeretnék neki válaszolni de nem engedi elküldeni az üzenetet a gyakori k. valamiért. Ezért próbálkozom itt. Ha magadra ismersz akkor írj nekem kérlek még egy üzenetet hátha akkor tudok válaszolni. És bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam, nem bunkó akartam lenni csak nem tudok :( Remélem megtalálom az illetőt. Ugyan itt szeretnék tanácsot is kérni, hogy miért nem engedi elküldeni az üzit. Azt írja ki hogy "egy karakterrel több a megengedettnél" Akkor is ezt írta amikor egy sziát írtam és akkor is ha regényt.
jún. 10. 17:04
 26/27 A kérdező kommentje:
Szia én írtam neked! :) és egyáltalán nem gond nem az első dolog amire gondoltam hogy bunkó vagy, egyáltalán nem vagy az a legutolsó amit mondhatnék rád. Esetleg ha te írnál nekem előszőr privátba a kérdésem alá? És akkor átmásolom a szöveget
jún. 10. 18:12
 27/27 anonim válasza:
Írtam neked ha minden igaz azt amit akkor akartam neked. Szívesen segítek😊 Örülök hogy irtál
jún. 10. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!