Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfogadjam...

Mit tegyek hogy elfogadjam magamat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyon gyerekes de nem tudom már mitévő legyek. 173cm és 62 kiló vagyok (L). Nincsen jó alakom de izmot nem szeretnék építeni mert már így is elég.. hosszúak a végtagjaim de a testem gusztustalan.. vastagok a csontjaim, és undorító mindenem.. a talpam (lúdtalp), a térdem, a combom borzasztó mert nincs rajta semmi mégis nagyon vastag szerintem (max izom), a csípőm tök jó lenne, ha a bordám ne lenne ilyen undorítóan vastag és még ki is látszódnak a bordacsontjaim.. a mellemet szeretem mert nekem pont megfelel (kicsi de nekem teljesen megfelel jól érzem magam benne) aztán a hatamat meg magát a felső testemet gyulalom mert annyira széles a hátam és ahjj mindig amikor pl az utcán meglátok egy szép csontozatú vékony lábú szép alakú lány annyira rosszul érzem magam vagy amikor tükörbe nézek mindegyikben máshogy nézek ki és nem tudom valójában hogy nézek ki.. szerintetek mit kéne tennem (sportolok, egeszsegesen eszek, betegsegeim: vashiany, pajzsmirigy tulmukodes

Ha valaki tudna segíteni nagyon nagyon hálás lennék neki..

máj. 20. 22:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Itt meg ehhez a “vitához” annyit fűznék hozzá hogy nekem nem számítana ha van hasa az illetőnek nekem annyi a lényeg hogy nálam magasabb legyen és legyen vicces és persze megbízható :)
máj. 21. 14:49
 12/27 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és mióta érzed ezt, hogy nem igazán vagy rendben?
máj. 21. 18:27
 13/27 A kérdező kommentje:
16 vagyok (mindjárt 17) és már 11 éves korom óta bizonytalan voltam a testemben és rosszul éreztem magam de azt hittem hogy majd változni fog de számomra zero a változás. Vannak időszakaim amikor a combomat utálom a legjobban van amikor a hasam meg a derekam van amikor felsotestem es van amikor a vadliaim vagy a karjaim na meg van amikor mindent es most pont olyan idoszakba vagyok de mar nagyon nem birom
máj. 21. 18:43
 14/27 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz. Beteges, hogy ennyire rá vagy kattanva a saját testedre és rögeszmesen keresed a hibákat, mikor nincs tökéletes teste senkinek, soha nem is lesz. Vedd észre, hogy más is van a világon, élj. Ne legyél a saját elméd rabja.
máj. 23. 01:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Én sem voltam soha elégedett magammal, kb 40 éves koromig.... Akkor vált kiegyensúlyozottá az életem.

Nem jártam ezzel pszichológusnál, bár tettem volna, akkor már hamarabb megjött volna az önbizalmam. Mondjuk én azért nem undorodtam magamtól, ennyire nem voltam végletes. Mindenképp menj el pszichológushoz, mert ezek nem normális gondolatok.

máj. 23. 07:17
 16/27 A kérdező kommentje:
Ezért most lehet sokan kifogtok akadni de én nagyon félek pszichológusoktól de köszönöm a valaszokat
máj. 24. 22:30
 17/27 anonim válasza:
Az adataid alapján egy csinos lány lehetsz. Szerintem a 62 kiló nem sok hiszen magas vagy én 175 vagyok és 59-60kiló. Viszont ez a kiló nem reális valakinek lehet amiatt mutat többet a mérleg mert izmosabb. Ugye az izom is nehéz vagy mert a csontjai tömörebbek. Itt most nem tudjuk megállapítani hogy hogy nézel ki mert az elosztás is számít. Én atérzem a helyzetedet mindenkinek vannak rosszabb napjai/hónapjai. Nekem is volt. Nekem az segigett ha olyan ruhákat vettem fel amiben jól ereztem magamat, és sminkeltem. Nem sokat csak hogy kiemeljem a szememet meg ilyenek. Nem kell a legújabb divatnak megfelelni sem a társadalmi elvárásoknak csakis saját magadnak. Nekem ilyenkor mindig azt mondtak "ha te nem szereted magadat mások sem fognak tudni szeretni" Ezzel nem azt akarom mondani hogy senki sem szeret. Az hogy itt vagy a legnagyobb kincs becsüld meg minden pillanatot es sose ragadj le ott hogy hogy nézel ki. Nagyon szigorú vagy magaddal. Olyan hogy szép meg csúnya az relatív. Ha van egy ember aki azt mondja hogy a barna hajú emberek a szépek én a fejem tetejére állhatok hogy bebizonyitsam hogy a szökék a szebbek nem fog menni. És nem is kell. Mindenki egyedi és különleges. Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki ugy nézne ki meg a személyisége is ugyanolyan lenne. Én csak azt tudom mondani ami nekem is bevált hogy keress apró dolgokat ami tetszik magadon. Pl hogy magas vagy. Sokaig engem is zavart de legalább ha eldugjak előlem a csokit a legfelső polcra konnnyen levehetem. 😂 Biztos vagyok benne hogy nem vagy undorító csajszi. Mindenkiben van valami ami mas embernek tetszik. Fel a fejjel és szeresd magadat, hiszen egy életet fogsz vele leélni. Azt viszont hagy kérdezzem meg esetleg bántottak valaha is a külsőddel?
jún. 8. 22:32
 18/27 A kérdező kommentje:
17-es köszönöm a válaszod! Nagyon kedves volt, és nagyon jó volt ezt elolvasni! És köszönöm a segítséget! Igen, izmosabb vagyok és vastagabbak a csontjaim is. Férfiasabb testalkatom van alapból, de mégsem úgymond “tömzsi”. Mindig azt hordom amiben jól érzem magam azaz szinte mindig feketébe és bő pulcsi, leggings meg hasonlóak. Nem vagyok az a kiöltözős pedig szívesen lennék csak nem érzem jól magam pl valami szép szoknyában. Sminkelni nagyon ritkán mert abban sem érzem jól magam és amikor néha volt szempillaspirálom akkor edzések előtt elfelejtettem lemosni és mindig szétizzadtam, úgyhogy az nem az én pályám. Igaz amit mondtál idézetet és te is büszke lehetsz magadra! <3 na de a végére, igen. Nagyon sokat bántottak. Szemüveges vagyok mióta eszemet tudom, de nagyon sokat bántottak így már 8-10 éves korom óta nyilvános helyen nem hordom. Mindig bántottak amiért o lábam van de azzal nem tudok mit kezdeni hogy nem ér össze. A magasságom miatt is sokat bántottak mert már kiskoromban is nagyon magas voltam szinte megkaptam mindent amit elképzelsz. Aztán megkaptam hogy fiús vagyok és a testalkatom is az így volt egy becenevem: “kisfiú” nagyon idegesített de nem tehettem ellene semmit. A térdemre is mondták hogy csúnya. Meg sokan mondták hogy ápolatlan vagyok, mert hogy a körmeim mindig koszosak, karikás a szemem, kivan harapdálva a szám (én haraptam ki), összevissza áll a hajam, rossz a szájszagom, sok miteszerem van meg pattanásom, sok seb van rajtam(a sportom miatt). Meg volt egy lány aki elmondta hogy zsíros a hajam a bőröm meg ugye hogy pattanásos meg a testem így meg úgy csúnya meg hogy idegesítő vagyok stb.. úgyhogy ő ebből gúnyt űzött. Most jelenleg ennyi jutott eszembe.
jún. 9. 16:10
 19/27 anonim válasza:
17-es vagyok. Az a baj hogy a gyerekek gonoszak sajnos. Vicces mert én is szemüveges vagyok amire én is kaptam hideget meg meleget. De most hogy megtaláltam azt a keretet ami nekem tetszik igy már nem zavar, sőt szemüveg nélkül bizonytalan vagyok. Az, hogy pattanásos zsíros a hajad teljesen normális. Hiszen egy tinédzserrol beszélünk, nincs olyan akinek ennyi idősen ne lenne pattanása. Nekem is van csak ugye sminkeléssel eltakarom. Viszont ha nem is akarsz sminkelni akkor is vannak házi praktikák amik jók a pattanások ellen. Pl uborka, tojás, citrom. Az meg, hogy zsíros a hajad az a sport ,,miatt" van hiszen megizzad a fejbőröd is. Vannak olcsó de jó száraz samponok ilyen esetekhez ha nem akarsz minden nap hajat mosni. Vagy az is lehet hogy rossz a samponok. Szerintem kiserletezz e téren. Karikás szemekre a fagyasztott kanál tökéletes vagy a kávé. A körmöket meg le kell reszelni ha nincs manikürőd akkor magadnak kell otthon levágni es formára reszelni. A szádat idegesség miatt harapdalod ami érthető ha ennyire stresszes vagy. Legyen mindig a táskába egy ajakbalzsam. Az meg hogy O lábad van azzal meg csak egy igazán gyökér ember piszkálja a másikat. Nem tehetsz róla. A leírtak alapján nem kövér vagy csak izmos. Nézd meg azokat a lányokat akik tornáznak nekik sem pálcika a lábuk mert nagyon izmosak. Ezen nincs mit szégyellni. Tök kiraly hogy te ra tudod venni magadat a sportra, nekem sosem megy🙁 Amit meg már mondtam sajnos a gyerekek gonoszak majd kinövik. Szerintem kiserletezz ezekkel a ruhával vagy a szépségápolási cuccokkal is. Nem azt mondom hogy legyen egy pál fordulat hanem hogy merj kilépni a komfort zonadbol es lehet hogy meglepődsz. Próbálj ki egy kevés szint pl piros keke ezek nagyon sok embernek jól állnak. Az meg hogy ki mit gondol tökre nem lények. Tegyél rá magasról. Mindent csak magad miatt tegyél. Ha szereted a sportot akkor csináld ne hagyd abba csak mert valaki azt mondja hogy tul izmos vagy. A mai világban a lányoknak is kell izom hogy meg tudjak védeni magukat. Sajnos ilyen világot élünk. Ennyi bantas miatt persze hogy bajod van az önértékeléseddel de ne legyen. Hidd el nekem 62 kilos növésben lévő MAGAS lány az nem kövér. El kell engedni az olyan embereket akik lehuznak teged. Tudom ezt nehez lesz megtenni de ha sikerul sokkal boldogabb leszel. Lesznek/vannak majd olyan emberek akik szeretnek ugy ahogy vagy mindegy hogy kék vagy barna a szemed hogy magas vagy alacsony es az sem fog számítani hogy hogyan oltozkodsz mert az emberek egy ido utan ha megérnek hozza akkor túl fognak latni a külsőségeken es a társadalom álltál felállított sztereotípiákon és meg fogjak latni az igazirtekedet. Hiszen a kulso nem mindegy es ahogy mondtam relativ. Remelem hogy tudtam segíteni. Kívánom hogy lasd meg magadban a jót hiszen mindenki ugy tokeletes ahogy vagy. Az gonoszkodo embereket meg hagyd hisz nem erdekel teged hogy mondanak. Ujjabb remek mondás következik : "A velemény olyan mint a s€gg mindenkinek van de senki sem kivancsi a máséra" téged se érdekeljen mas véleménye. Ez az én tanácsom.
jún. 9. 16:33
 20/27 anonim válasza:
Megint 17-es vagyok. A smink meg nem kötelező csak ha akarod es jól érzed benne magadat. Mindenkinek fura az elso par alkalom sminkben mert új dolog. De nem kell eztsem csinálnod. Esetleg beszerezhetsz korrektor alapozót meg bb krémet vagy színezett fenyvedot ami elfedi a borhibakat. Ami ismétlem teljesen normális. És ha esetleg leizzadod akkor sem latszik hiszen ez nem feketees bármikor ujra kenheted ha akarod. A szájszagra én a mentolos cukrot vagy ragot ajánlok legyen nálad mindig. Ez is normális hiszen nap folyamán eszel es iszol tehat nem lesz mindig fogkrém illatú a lehelleted, viszont ezekkel az apro dolgokkal tehetsz ellene.
jún. 9. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!