Valami tipp hogy elfogadják magam, illetve legyen onbizalmam?
Az ember élete során többször változik az énkép,többnyire fontos életszakaszok vagy mérföldkövek miatt,de lehet egy lelki törés,egy fizikai betegség,vagy egy új párkapcsolat is ilyen mérföldkő.
Válassz ezek közül,és garantált az énképed megújulása,de éld szívvel,csak akkor jön.
Sokszor így kezdődik az anorexia, csak még 1-2 kiló, na még 1-2...
Tudatosítsd magadban, hogy 20 alá ment a bmi-d. Sikerült lefogyni, vékony vagy, most már tényleg csak tartani kell a súlyt. Legfeljebb kicsit izmosodni lehet, hátha akkor jobban látnád a különbséget.
Fotókon nem látod magad vékonyabbnak?
Nézd meg, hogy lógnak rajtad a régebbi ruháid.
Én is így vagyok csak férfiként. 118-ról 83kg lettem 188cm magassághoz, de még mindig fogyni akarok.
Úgy tűnik hogy szívesen csinálja az ember azt ami jól megy... :D
Kezdj bele kicsit a "testépítésbe" :) Nem tudom, mennyit mozogtál eddig, de egy kis izom nagyon szép formát tud adni.
Én mondjuk nem sírnék, ha így néznék ki:
Ez pedig nem megy egy korrekt izomzat nélkül. Ha pedig okosan csinálod rájössz, hogy a kilók messze nem azt és nem úgy jelentik, ahogy most a fejedben él. Ugyanis ha izmot növesztesz, nő a súlyod, de sokkal formásabb leszel. Ehhez viszont kalória plusz kell, sok fehérje és megfelelő edzés.
A nagy ruhák a probléma. Egy méretben nem passzoló ruha, nagyon sokat ront a megjelenésen és a hangulaton is. Ezért nem ajánlott, most a homeoffice-ban is folyamatosan kinyúlt pólóban meg ilyenekben ülni, annak aki egyébként érzékeny lelkületű.
Mostmár biztosan jó alakod van, vegyél hozzá passzoló ruhákat. Hiába van valakinek szép alakja, ha 3 számmal nagyobb pólóban meg nadrágban rejtegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!