Mivel toltsem el a nyarat ugy, hogy ne parologjon el minden onbizalmam es ne legyek depresszios?
Figyelt kérdés
Mas evekben a nyari vakaciomba be voltak tervezve valami taborozasok, kirandulasok, de most nincs igy, tehat egy csomo szabadidom van, amit nem nagyon szeretek, mert akkor altalaban mindig elkezdek hulyesegeken gondolkozni es altalaban az lesz a vege, hogy elkezdek sirni. Csak 1 lany van akivel gyakrabban szoktam talalkozni a vakacioban. O a legjobb baratnom.
Mivel tolthetnem el a nyarat? Valami otletek, tippek? Ti miket szoktatok csinalni a nyari vakacioban? En altalaban szamitogepezni, segiteteni anyunak, olvasni, rajzolni, napozni es filmeket nezni szoktam. Esetleg valakinek nincs kedve ismerkedni?
15\L
2013. júl. 2. 20:29
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én vhogy sohasem unatkoztam egyenlőre még a nyáron :)
Regetek tenni valóm van
írj pm-ben
f/16
2/2 anonim válasza:
Keress vmi nyári munkát, 15 éves kortól már dolgozhatsz. Érdeklődj ismerősöknél, nem tudnak-e neked vmi programot javasolni. Olvass valamit, menj el sportolni, úszni, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!