Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet h este kevesebb...

Hogy lehet h este kevesebb kiló voltam mint ébredés után?

Figyelt kérdés
Reggel mertem magam, pisilés után ahogy mindig. Este mindig valamennyivel több vagyok ha nem is eszek addig. Ma majdnem fél kilóval kevesebb voltam este mint ma reggel, pedig legalább 3-4 liter folyadékot megittam
máj. 8. 19:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Értem. De az valóban nem egészséges, hogy ennyiszer méred magad. Az állandó súlykontrollálás kicsit pszichésen nincs rendben.
máj. 8. 21:25
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Alvással és alvás közbeni természetes vízveszteséggel (izzadás, légzés során kikerülő pára) nem lehet fél kiló fogyást produkálni, szóval lerántom a leplet a megoldásról:

A konyhai és fürdőszobai mérlegek, amiket az átlag ember használ, bizony nem precíziós eszközök. :) Ha 5x ráállok a mérlegemre, szinte biztosan legalább 3 különböző mért értéket fogok kapni. Számít az, hogy hol állsz rá, hol van a súlypontod, milyen talajon van a mérleg, valóban vízszintes felületen van-e, sőt még az is, hogy mennyire van közel a súlyod a mérlegnek azon tartományához, ahol valamennyivel pontosabban tud mérni.

máj. 9. 10:16
 23/26 anonim ***** válasza:
36%
Inkább a testképzavaroddal és a kóros mérési mániáddal kezdjél valamit, mert nem vall egészséges emberre napi 3-4x méredzkedni...
máj. 9. 11:47
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Magyarul étkezési zavarod IS van. Oké, mikor mész vele orvoshoz?
máj. 9. 11:48
 25/26 A kérdező kommentje:

Testkepzavar, evési zavar? Tessék? 😀

Azért van evési zavarom mert nem szoktam reggelizni?

máj. 9. 12:21
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

- naponta többször méred magad

- kérdéseket írsz ki, hogy miért "fogytál", amikor nem fogytál

- egész nap nem eszel semmit

Igen, gondjaid vannak.

máj. 9. 13:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!