Hogy lehet h este kevesebb kiló voltam mint ébredés után?
Figyelt kérdés
Reggel mertem magam, pisilés után ahogy mindig. Este mindig valamennyivel több vagyok ha nem is eszek addig. Ma majdnem fél kilóval kevesebb voltam este mint ma reggel, pedig legalább 3-4 liter folyadékot megittammáj. 8. 19:48
11/26 A kérdező kommentje:
Bocs hogy kozbe szólok de nem éjszaka hiztam hanem estére lettem kevesebb kiló (mint valaha)
máj. 8. 20:53
12/26 anonim válasza:
Most akkor el kellene dönteni: Este után van a reggeli ébredés, vagy reggel után van az esti mérlegelés?
13/26 A kérdező kommentje:
Reggel megmertem magam voltam x kiló. Este megmertem magam voltam x- fel kiló
Szerintem érthetően írtam
máj. 8. 21:02
14/26 anonim válasza:
Ebben az esetben viszont nem értem mi a kérdés? Reggeltől estig a szervezeted használt el a súlyodból.Ha nem pótoltad teljesen természetes.
15/26 A kérdező kommentje:
Tehát fogytam fel kilót egy fél nap alatt úgy hogy ittam csomó folyadékot tehát valamilyen formában mutatnia kéne a merlegnek, tehát több mint fel kilót? Elég hihetetlen
máj. 8. 21:10
16/26 anonim válasza:
Nem fogytál semennyit sem. Water retention és water weight. Nézz utána
17/26 anonim válasza:
...és csakis folyadékot fogyasztottál fél napon keresztül? Étel?
18/26 A kérdező kommentje:
Igen csak folyadék addig
máj. 8. 21:16
20/26 A kérdező kommentje:
Mert amúgy is intervall fastingot szoktam csinálni (nem direkt, nem tudok reggelizni), de ma nagyon stresszes napom volt és kimaradt az ebéd
máj. 8. 21:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!