Hogy lehet h este kevesebb kiló voltam mint ébredés után?
Figyelt kérdés
Reggel mertem magam, pisilés után ahogy mindig. Este mindig valamennyivel több vagyok ha nem is eszek addig. Ma majdnem fél kilóval kevesebb voltam este mint ma reggel, pedig legalább 3-4 liter folyadékot megittammáj. 8. 19:48
2/26 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy lehetséges. Velem meg sose volt ilyen. Nem gondolom hogy jelentősége lenne csak kíváncsi vagyok
máj. 8. 20:03
3/26 anonim válasza:
Nem kell ennyiszer mérni magad és nem agyalsz ilyeneken :) Én havi egyszer mérem magam, így jobban tudom monitorozni és reálisan látni a súlyom alakulását.
4/26 anonim válasza:
Rossz a mérleged, nem mindegy melyik pontjára állsz. Másképp gondolom te sem gondolod komolyan!
6/26 A kérdező kommentje:
Többször is raalltam a mérlegre mert furcsalltam, ugyanazt mutatta
Nem "szartam" ma
máj. 8. 20:13
7/26 anonim válasza:
A testsúly folyamatosan ingadozik, ezt water weight nek nevezik. Teljesen normális.
8/26 anonim válasza:
Étkezés és ivás utáni pillanattól kezdve nem leszel nehezebb az biztos akár milyen a "water weight" Fizikailag képtelenség. (Hacsak nem veszel egy vastag iszapfürdőt)
10/26 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de annyi eszem elképzelhető van mint neked. Írd le észszerűen az éjszakai alvás közbeni hízás okát, és elhiszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!