35 éves nőként kb hány kalóriát kellene bevinnem, hogy fogyjak?
Sziasztok!
Amióta munkahelyet váltottam (2 éve), azóta lusta disznó lettem. Baromi megterhelő és stresszes a munkám, így utána se időm se energiám a sportra.
Jelenleg napi 8 órát ülök.
Újra elkezdtem, hogy heti 1x eljárok futni, de mivel rakódott rám felesleg és eltunyultam, így egyelőre max fél óra az, amit bírok tüdővel.
Jógázni szoktam még, de az nem sok kalóriát éget el.
Amit átlagban beviszek (igyekszem odafigyelni az étkezésre), az mindennel együtt 1500-1600 kalória.
De valahogy teljesen megállt a fogyás és most nem tudom, hogy ennyi "sport" mellett hány kalóriát vigyek be, hogy fogyjak is rendesen.
Hány kg, hány centi vagy?
Próbáld ki, hogy ha 1200-1400 kcalt viszel be egy nap.
Ha valóban annyit viszel be, amennyit írsz, a megadott paraméterekkel fogynod kellene szép lassan.
Folytasd és próbálj meg heti 2x legalább 6km-t kocogni vagy ha az nem megy, akkor gyors tempóban gyalogolni. A súlyod miatt semmiképp se fuss aszfalton/betonon és mindenképp jó cipőben különben hamar tönkremeg, a bokád és a térded.
Működni fog.
Esetleg hétvégente beiktatni egy-egy komolyabb kirándulást.
Ezenkívűl jó, ha minden nap sétálsz legalább fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!