Szerintetek 35 éves nőnek 66 kg 165 cm-es magassághoz sok-e?
Eléggé a határon van, ha ez részben izom, akkor nem, ha nagyrésze zsír, akkor igen. (A kérdésböl nekem az a valószínübb, hogy izomról szó sincs)
Minden esetre javasolt lenne elkezdeni sportolni és odafigyelni az étkezésre, mert 30-40 év fölött a nök többsége eleve hajlamosabb a hízásra, és ha pár év alatt még 10 kilót hízol, az már egyértelmüen sok lesz.
Ha nem lenne sok izom se lenne sok.
Valószínűleg nem vékony, az tény (én se vagyok 160/60-el az 38 évesen), de kövér sem. Olyan átlaganyukás. Én -5 kg-val már vékony lennék tapasztalat alapján. -10-zel gebe.
Az 1-es vagyok: ha a kérdésbe beírtad volna a többi, lényeges infót, más választ kaptál volna.
Általában ilyen kérdést azok szoktak feltenni, akiknem fogalmuk sincs arról, hogy az izom jóval kisebbnek látszik, mint a zsír!
Valószínűleg nem vagy klasszikus értelemben vékony, viszont simán lehetsz ettől függetlenül csinos, formás. A BMI-d teljesen normális tartományban van, ahogy fentebb is írták, szóval ha elégedett vagy magaddal, a formáddal, akkor szükségtelen diétázni.
Jobban érdekelne, hogy miért tetted fel a kérdést? Mostanában változott a tested? Történt valami, ami elbizonytalanított? Szeretnél jobban kinézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!