35 éves 165 cm magas és 94 kilós vagyok, mit sportoljak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 14:33
2/10 anonim válasza:
mellette egyél mindenből kevesebbet mint eddig, sok zöldséget és gyümölcsöt illetve nagyon kevés kenyeret vagy semennyit
mindig reggelire egyél a legtöbbet és fokozatosan egyre kevesebbet vacsoráig
6/10 anonim válasza:
Spinningelj és felejtsd el a kenyeret,tésztát,krumplit egy időre.
7/10 anonim válasza:
Ekkora súllyal sétálj és ússz, mert tönkrevágod az izületeidet.
8/10 anonim válasza:
Ha gátlásos vagy, vegyél otthonra taposógépet, de csak akkor, ha van kitartásod mellé. Pont arra jó, hogy a zsírodból menjen le valamennyi. Nekem bejött. Annak, hogy mit kellene enned, testépítő oldalakon utána tudsz nézni. Alapjáraton zöldséget, és sovány húst, néha egy kis gyümit (persze nem banánt, hanem pl. dinnyét)
9/10 anonim válasza:
A sportolás úgy 20%-ot jelent, a táplálkozás a lényeg.
10/10 anonim válasza:
szerintem is menj el úszni amég tart a nyár...de télen is úszhatsz a fedett medencében, biciklizz vagy menj el futni, és ne egyél sokat, inkább igyál, mert nyáron amúgy is sok folyadékot kell inni(vizet!!!)napi 2L körül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!