Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újévi, fogyással kapcsolatos...

Újévi, fogyással kapcsolatos fogadalom megvalósításával hogy állsz így február elején?

Figyelt kérdés
Sokaknak ez volt az újévi fogadalma, kifejezetten őket kérdezem, hogy sikerült-e egyáltalán elkezdeni, és ha igen, hogy haladnak, mit változtattak, mennyi ment le.

2024. febr. 7. 10:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És március végén?
2024. márc. 24. 13:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok. 85 kilóról indultam ugye, most 77 és 78 között vagyok , inkább 77 :) Szóval “beértem” a normális BMI értékbe, érzem és látom a változást és mások is érzik.

Most úgy érzem, kicsit fogyóban van a lendület: a munkahelyem kifacsar, a gyerekek sokat betegek és emiatt kevesebb időm van magamra. Nehezebb a fókuszt tartani. Mostanában több gyenge napom is volt: nem zabálok v ilyesmi, de nincs meg a deficit v csak minimális, vagy nem jön össze az edzés, vagy kevesebb. Egy picit letör, hogy még bőven vannak hurkák és natancsbőr is - bár objektíven nézve ez nem csoda, és nyárra kell top formába kerülni.

Kérdező, te hogy állsz?

2024. márc. 24. 16:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok, továbbra is működök ugyanúgy. -12 kg :)

Többieknél mi a helyzet? :)

2024. márc. 25. 08:06
 14/19 NTBS ***** válasza:

A súlyom szinten maradt a télen.

Ez siker.

2024. márc. 25. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Valaki még követi a kérdést? Kivel mi újság újév óta?
szept. 25. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem februárban a 10 kilóból 12,7 volt hátra.

Most már csak kicsit kevesebb, mint 3 van csak hátra.

szept. 25. 13:06
 17/19 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, 36 kg fogyás eddig. Elég sok minden megváltozott az életemben fizikailag és lelkileg is.
szept. 25. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Január közepén kezdtem el, 85 kilkóról mennék le 70-re. 73 és 75 között ingadozok jelenleg. 10 kiló stabilan lent van, még 5 kell. Annak valamikor még nekiszaladok, de most egyelőre csak tartom a súlyt. Hála az égnek nem jojózik, pedig hónapok óta - bár ésszel -, de azért újra eszek rendesen.
szept. 25. 14:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálam a csúcs a 89 volt kb, onnan lementem 71-re, aztán vissza 84-re, most azt tartom. Szinte naponta újra elhatározom a fogyókúrát és újrakezdem. 164 cm vagyok.
okt. 4. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!