Lesz a fogyasoddal kapcsolatos ujevi fogadalmad?
Figyelt kérdés
Most eloszor teszek fogadalmat. Megpedig azt, hogy minden edzesre eljarok 2020ban, ha nincs nagyon nyomos indokom a hianyzasra.(betegseg, utazas)
Ez valamilyen szinten osszefugg a fogyasommal is. Nektek lesz hasonlo fogadalmatok?:)
2019. dec. 21. 01:16
1/10 anonim válasza:
Nekem nem. Simàn csinàlom tovàbb ahogy eddig. Még màrciusban vàltottam életmódot.
2/10 anonim válasza:
A fogadalmakkal nem szabad várni újévig.
3/10 anonim válasza:
Én alapból nem hiszek a fogadalmakban. Nem ilyenkor kell elkezdeni változtatni.
4/10 anonim válasza:
Most karàcsonykor elengedem magam és tavaszig leadom az utolsó pár kilót,amivel idén küszködtem.
5/10 anonim válasza:
Minek, úgyse sikerül betartani soha.
6/10 anonim válasza:
Nem megfogadni kell, megtenni. Tettek helyett a gyáva ember beszél
7/10 anonim válasza:
lesz, meg fogom állítani... :D a munkahelyem gondoskodik róla, hogy esélyem se legyen elhízni. az állandó feszkó, túlterheltség és kimerültség gondoskodik róla, hogy akkor is fogyjak, ha nem akarok
8/10 anonim válasza:
Ugyanazt mondanám, mint a 7-es.
9/10 anonim válasza:
Lesz, de majd csak másodikától. Újév napján még lesz egy kerek családi szülinap tortával.
10/10 anonim válasza:
Jay workout csatornán idén ment egy 12hónao 12 szokás sorozat, amit csináltam vele együtt, most az új évre már magamtól szedtem össze 12 szokást, amit ebben az évben szeretnék magamévá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!